THERE WILL ONLY BE 7 PLANETS LEFT AFTER I DESTROY URANUS
visi turbūt tikrai mane pažįstat, o tiems, kas ne - labas, aš Karina ir aš biški noliferė. dažnai dar esu žinoma kaip kivis, o serveryje iš viso turbūt jau esu pražaidus keturis metus su viršumi ir ties ta data mano karjera čia ir baigės. teko nešti kudašių, nes visokie sa-mpo freak'ai pradėjo mane stebėti realybėj ir skųsti Benui, kad aš sėdžiu lauke su draugais, o ne sampėj. esu liūtė ir savo tėvus nervinu jau 21 metus. mėgstu pavairuoti, pabendrauti ir kas be ko - neatsisakau ir vieno kito stikliuko alkoholinių gėrimų. atsiprašau visų abstinentų ir sportsmenų, bet ne visada išeina be jų pasilinksminti ir gerai praleisti laiką. tiesa, dabar su alkoholiu mes kiek susipykę, nerandam viens kitam laiko, nes dirbu du darbus ir laisvalaikiu kartais nueinu į koledžą pasitrint suole. esu vilnietė, dar kaip pridera vilniečiams - ir lenkė, bet dedu galvą, kad lietuvių kalbą išmanau labiau, nei bet kuris iš jūsų. gyvenu beveik centriuke, jeigu norėčiau - matyčiau sporto rūmus pro langą, o iki katedros atlėkčiau per penkias minutes, jeigu pastatytumėt alaus.
kalbant apie mano nuostabų charakterį, tai dažniausiai esu rami, bet jei netyčia susiplaka smegenys - pradedu skleisti savo energiją į išorę. taip sakant duokit pakalbėt, o ne pavalgyt. labai mano būdas priklauso ir nuo mane supančių žmonių, jeigu noriu - dažniausiai prisitaikau prie jų poreikių ir charakterio. jeigu nenoriu - mane nesunku papirkt. mėgstu kalbėt nesąmones, esu pakankamai nepastovi, sunkiai pradedu pasitikėti žmonėmis ir šiaip juos labai mėgstu tyrinėt. niekada nemėgau subinlaižių, melagių ir dviveidžių ir vis dar esu pasiruošus susižinoti jų visų adresus ir supjaustyti jiems duris peiliu. mėgstu pažaisti lol'ą, todėl dažniausiai mane sutiksit teamspeak'e, kur aš susitinku su savo virtualiais bičiuliais ir mes leidžiamės ieškoti nuotykių į mūšio areną. jeigu kam įdomu - esu goldas ir žaidžiu west'e, tai su malonumu lauksiu jūsų prisijungiant.
turiu veidą ir kartais nebijau jo parodyt.
Šį pranešimą redagavo peeWee: 11 lapkričio 2015 - 00:50