Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

F.Mayweatheris atskleidė, kodėl „neišjungė“ C.McGregoro.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
L.Nos

L.Nos

    Autoklubo tėvas

  • Garbės moderatorius
  • 2.745 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
  • Darbas:Motomanas
  • VIP:Yra yra
  • XP:115.000
  • lukucis8

5114f727ae437f2185ac1e4ddd9be328.jpg

 

Rugpjūčio 26-ą dieną Las Vegase (JAV) įvyko grandiozinė bokso dvikova tarp šio sporto legendos 40-mečio amerikiečio Floydo Mayweatherio ir 29-erių metų mišrių kovos menų (MMA) žvaigždės airio Conoro McGregoro.

Kovoje dėl WBC „pinigų“ diržo visų 12 raundų neprireikė. Dešimtajame raunde po F.Mayweatherio smūgių krušos C.McGregoras nebeturėjo jokių vilčių. Airis nebepajėgė gintis nuo amerikiečio atakų ir teisėjas netrukus sustabdė kovą. Pergalė F.Mayweatheriui įskaityta techniniu nokautu, nuo dešimtojo raundo pradžios praėjus 1 min. 5 sek.

 

Po kovos buvo girdėti nemažai nusiskundimų dėl teisėjo darbo. Kovinio sporto gerbėjai piktinosi, kad teisėjas neleido F.Mayweatheriui „išjungti“ C.McGregoro.

 

Visgi, neseniai pasirodžiusioje „Hollywood Unlocked“ laidoje amerikietis atskleidė, kad net nebandė nokautuoti C.McGregoro.

 

„Neturėjau jokio noro palikti jį be sąmonės. Conoras vis dar jaunas. Jam viskas prieš akis. Nenorėjau padaryti didelės žalos jo karjerai ir ateičiai. Boksas yra žiaurus sportas. Smegenų traumos čia dažnos ir jos gali rimtai pakenkti gyvenimo kokybei. Pats esu susidūręs su tuo iš arti, nes dėl to kenčia mano dėdė Rogeris“, - kalbėjo F.Mayweatheris.

 

Amerikietis atskleidė, kad prieš vykdamas į laidą sulaukė skambučio dėl savo dėdės Rogerio. Šis, sunkiai orientuodamasis aplinkoje, vėl nuklydo nuo namų ir nerado kelio atgal, tad buvo išgabentas į ligoninę.

 


 


  • 1

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

If you do not believe in yourself, no one will do it for you - Kobe Bryant.





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)