o koks jusu rekordas su masina? kokia masina? koks jausmas po to buvo ? man adrenalino pilnos kelnes buvo po 250km/h
pats nevairavau, bet su tevu variau 200km/h taip ahujenai buvo audi a6 c5 2.8 b/d
pats vokietijoje niekada nesikeikiu su Honda accord 2.0 L V-TECH 240KM/H,
o anglijoje pats su savo Ford Fiesta Pises esu ant 220KM/H
o jausmas ka zinau, kaip numeti greiti tai atrodo kad vietoje stovi :DD
Šį pranešimą redagavo Buldogas: 14 rugsėjo 2017 - 16:03
o jausmas ka zinau, kaip numeti greiti tai atrodo kad vietoje stovi :DD
Jo dar kai lietuvoj gyveni ir galima 70 važiuot tai atrodo kad vietoj stovi, kai paspaudi normaliai.
170km/h buvau išspaudęs su tėvo su simaku(4.4 benzas 250kw), kai furas lenkiau XD,
Šį pranešimą redagavo Gordanas: 14 rugsėjo 2017 - 17:05
If you don't share someone's pain. You can never understand them.
Jo dar kai lietuvoj gyveni ir galima 70 važiuot tai atrodo kad vietoj stovi, kai paspaudi normaliai.
170km/h buvau išspaudęs su tėvo su simaku(4.4 benzas 250kw), kai furas lenkiau XD,
vava :DD taip ir yra
Nera tikslo taip vaziuoti, tik rizikuoji kazkieno ir savo gyvybe
nu lt tik i trasa kokia vaziuot pasivazinet normaliai.. dziaugiuos, kad vokietijoj gyvenu, isauni i autobahma, kur greitis neribojamas, ir mini sau 220, jei prieki masina leciau vaziuoja, pamirksi sviesom ir ji privalo pasitraukt i salimais esancia juosta
nu lt tik i trasa kokia vaziuot pasivazinet normaliai.. dziaugiuos, kad vokietijoj gyvenu, isauni i autobahma, kur greitis neribojamas, ir mini sau 220, jei prieki masina leciau vaziuoja, pamirksi sviesom ir ji privalo pasitraukt i salimais esancia juosta
220 važiuoji autobane, ir kas nors kaip pro stovinti pralekia
Tai 50 metu senumo projektas gali daugiau spaust negu naujas automobilis.
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)