Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

5 priežastys, kodėl alkoholis kenkia jūsų raumenims.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
L.Nos

L.Nos

    Autoklubo tėvas

  • Garbės moderatorius
  • 2.745 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
  • Darbas:Motomanas
  • VIP:Yra yra
  • XP:115.000
  • lukucis8

Alkoholio vartojimas yra daugiau kenksmingas, nei Jūs manote.

 

Apgailestauju, bet taip, per daug alkoholio beveik neabejotinai turės didelį neigiamą poveikį jūsų raumenų augimo rezultatams. Alkoholis yra labiau kenksmingas, nei dauguma žmonių mano, ir labai svarbu, kad jūs suprastumėte, kaip šis vaistas (taip, alkoholis yra narkotikas) turi įtakos jūsų pažangai. Būtinai reikia žinoti 5 pagrindines priežastis, kurios daro žalos jūsų raumenų augimui.

 

1. Neigiamai veikia baltymų sintezę. Baltymų sintezės procesas, kai amino rūgščių yra sujungiamos į pilną baltymą. Pernelyg didelis alkoholio kiekis lėtina procesą žemyn iki 20%, juk jūsų raumenys yra sudaryti iš baltymų, tad padauginus alkoholio naudos tikrai nebus.

 

2. Mažina testosterono lygį ir didina estrogeno. Testosteronas yra svarbiausia raumenų augimo hormonas jūsų kūnui. Vienas iš veiksnių, kuris nulemia, kiek raumens masės asmuo gali įgyti.

 

3. Sukelia dehidratacija. Dehidratacija yra vandens ar skysčio netekimas iš žmogaus organizmo. Nuo vandens ir druskų požymių priklauso, kiek žmogus netenka skysčių.

 

Inkstai turi filtruoti labai dideliu kiekiu vandens, kad alkoholiu būtų pašalintas, o tai gali sukelti sunkių prakaitavimą per kūną. Vanduo vaidina labai svarbų vaidmenį raumenų augimo procesą. Raumenys sudaro 70% vandens.

 

4. Eikvoja organizmo vitaminų ir mineralų. Alkoholio vartojimas sukelia vitaminų A, C, B, kalcio, cinko ir fosforo spartų nutekėjimą. Vitaminai ir mineralai išlaikyto tinkamą kūno veikimą, ir daugelis šių procesų apimti raumenų augimą ir priežiūrą.

 

5. Didina riebalų sluoksnį. Su 7 tuščiom kalorijom viename grame, alkoholis iš tikrųjų gali būti gana neigiamas jūsų kūno išvaizdai. Jai esate rimtai pasiryžę auginti raumenis, jums tikrai reikia stebėti savo suvartojamą alkoholio kiekį ir įsitikinkite, kad vartojate jį saikingai. Tai neturėtų būti problema, bet jai kiekvieną savaitgali vartojate alkoholi neabejotinai turėsite pasakyti savo raumenims „ATE“.

 

Tai perskaitę, nebijokite išeiti ir gerai praleisti laiką . Tiesiog įsitikinkite, kad jūsų geriate saikingai (ne dažniau kaip kartą per mėnesį) ir įsitikinkite, kad geriate, daug vandens ir tinkamai gaunate vitaminų / mineralų, bei valgote baltymais turtingą maistą.

 

 

STRAIPSNIS KOPIJUOTAS tik mano paredaguotas: http://www.kulturizm...ll-strauss/372/


Šį pranešimą redagavo L.Nos: 07 rugsėjo 2017 - 17:38

  • 1

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

If you do not believe in yourself, no one will do it for you - Kobe Bryant.


#2
nnnn

nnnn

    niekada nesikeikiantis

  • Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai
  • VIP:Taip
  • XP:77000

negerkit vaikai, negerkit, geriau jointa surukykit, legalu ar nelegalu, bet bent debilais nepavirsit ir sveiki busit :)


  • 0





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)