1. Patirtis žaidime skaičiuojant laiku
2. Išsilavinimas realiame gyvenime
3. Lietuvių kalbos brandos egzaminų/pupp rezultatai, arba metinis vidurkis
4. Facebook paskyra/skype paskyros nickname (nebūtina viešai)
5. Ar šiuo metu žaidžiate LSG serveryje?
6. Kodėl norite prisidėti prie LSG Naujienų naujojo gyvenimo?
7. Ką žadate įnešti į kolektyvą?
8. Esate buvę LSG Naujienų korespondentu/redaktoriumi/administratoriumi? Galbūt redaktoriavote Los Santos Rytas laikrašyje?
9. Kokias pareigas turi vykdyti administratorius?
10. Papasakokite apie save kaip apie realią asmenybę.
Šiuo metu serveryje žaidžiu apie 1 metai 3-4 mėnesiai. Išsilavinimo dar neturiu kaip ir esu stundentas/Mokinys dar.Metinis vidurkis 6.1.Jei reikės facebook/skype tai parašysite A.Ž žinute.Šiuo metu tikrai žaidžiu Lsg,noriu prisidėti nes noriu serveryje kažką pasiekti ir žinoma serveryje/forome palaikyti tvarką bei padėti naujokams,aktyvumą draugiškumą o jei priėjos prie įdėjų tai bus dauguma konkursų tai pat forume/serveryje vienas iš konkursų bus tai "Kovos Be taisyklių" Kovų ginklai:būtų:Kastuvas,Katana,družba,Bananas,Kastetas,Peilis 2x2 atsitiktiniu būdų jus būsite išrinktas kovoti su tam tikru priešininku prieš kitus 2 žmonės,"Naujokų Kova"Tai kova po 4 roundus vienas roundas trunka 1-3 minutęs,po roundo 30 sekundžių savo gybėbymis jei kovos nebaigiate per ta laiką aišku iškrentate,Laikraištyje nesu būvės nė administratoriumi nei vieno iš paminėtų jūsų žodžiu,Administratorius daro eventus prižiūrėti tvarka tiek serveryje/forume.Esu Mantas man 15 metų kilęs iš salantų mėgstu žaisti sampą.