Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Pilvo presas.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
9 atsakymai į šią temą

#1
L.Nos

L.Nos

    Autoklubo tėvas

  • Garbės moderatorius
  • 2.745 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
  • Darbas:Motomanas
  • VIP:Yra yra
  • XP:115.000
  • lukucis8

Kadangi daugelis nori idealaus preso, tai reikėtų pakalbėti apie jo išdirbimą. Taigi galime pradėti nuo to, jog pilvo preso raumenų treniruotėse svarbiausia ne treniruotės trukmė , o intensyvumas.

Jei norite padidinti pilvo preso raumenu apimtį, darykite pratimus su svoriu po 8-10 pakartojimų. Serijų skaičius 5-10. Visais kitais atvejais pakartojimų skaičius apie 15-25. Pertraukas tarp serijų reikia stengtis palaipsniui mažinti iki 20-30 sekundžių, arba sujungti pratimus į superserijas. Jeigu negalite išlaikyti tokio tempo, pauzes tarp serijų užpildykite paprasčiausiais pilvo preso raumenų įtempinėjimais. Būtina maksimali pratimų įvairovė.

Bet tikėtis pamatyti savo presą nereikėtų nesilaikant subalansuotos mitybos, nes pratimai - tai tik įrankis išdirbti savo pilvo presą, visas ryškinimas tenka mitybai.

 

 

 

Patarimai tobulam pilvo presui

 

 

1. Kvėpavimas

 

 

Dažnai patariama iškvėpti raumens sutraukimo metu ir įkvėpti jį atpalaiduojant. Kaip bebūtų, atliekant pratimus presui geriausiai būtų užlaikyti kvėpavimą: įkvėpkite pratimo pradžioje ir iškvėpkite tik įpusėjus priėjimui.

 

 

2. Koncentracija

 

 

Mikelandželas nesukūrė savo šedevrų užmerktomis akimis, tai kodėl tu manai jog susikursi savo presą nežiūrėdamas į jį? Kad ir kaip sunku būtų, pratimo metu visą dėmesį skirk tik presui. Tai ne tik sutelks tave pratimo atlikimui, bet pakeliant galvą ir pečius per kai kuriuos pratimus suteiksi papildomo krūvio savo presui.

 

3. Antsvoris

 

 

Visi turi presą, bet nevisi juo gali džiaugtis. Turėdamas antsvorio žmogus jo paprasčiausiai nemato per nereikalingą svorį ant pilvo ar juosmens. Per dienas kai jūs nesitreniruojate, stenkitės daryti kardio treniruotes ir vartoti riebalus deginančius preparatus.

 

 

4. Kokybė, ne kiekybė

 

 

Tiems, kurie per 5 minutes padaro 1000 atsilenkimų, galiu drąsiai pasakyti tostą ir nusiimti kepurę prieš juos, bet tiesą sakant tai nėra labai svarbu. Treniruok presą kaip ir kitas raumenų grupes. Darydamas begalę pakartojimų tu lavinsi jų ištvermę, bet ne jų išvaizdą.

 

 

5. Pajausk deginantį karštį

 

 

Tai nereiškia, kad kiekvieno pakartojimo metu turi jausti degimą norėdamas pajusti tikrą raumens apkrovimą, bet tai geras požymis priėjimo pabaigai. Kartais nepavyksta pajusti degimo dėl paprastos priežasties – per mažas krūvis. Darydamas pratimą pasiimk svorio, sujunk keletą pratimų į vieną seriją.

 

 

6. Presas nekainuoja

 

 

Gražink visą šlamštą kurį nusipirkai iš TV parduotuvės. Norint treniruoti presą tau nereikia jokių judančių, krutančių diržų ar keistų įrenginių. Viskas ko tau reikia – kilimas ir kur pasidėti kojas.

 

 

7. Preso apačia

 

 

Vienas efektyviausių pratimų – kojų kėlimas gulint. Neužtenka apkrovos? Pabadyk daryti atsigulęs ant suolelio, taip padidinsi pratimo amplitudę ir jei dar negana – užsidėk papildomus svorius ant kojų.

 

 

8. Preso vidurinė dalis

 

 

Nereikėtų sureikšminti šios dalies. Vietoj to geriau treniruoti įstrižuosius preso raumenis. Pagrindinė priežastis ta, jog preso vidurys, esantis tarp apatinės ir viršutinės preso dalies, yra pilnai apkraunamas atliekant pratimus apatinei ir viršutinei dalims, net to nenutuokiant.

 

 

9. Viršutinė dalis

 

 

Jeigu padarai daugiau nei 8 atsilenkimus, net negalvodamas imk svorį. Viršutinė preso dalis treniruojama sunkiausiai, todėl susikoncentruok ir suteik jiems stimulo augti.

 

 

10. Jeigu nori preso, įsivaizduok kad tu jau jį turi

 

 

Gal ir skamba kvailai, bet kai padarai pilną treniruotę, atsistok prieš veidrodį ir pozuok. Sutrauk visus preso raumenis. Presas tampa ryškūs ir tarsi iš plieno. Tu to ir nori. Tad nenuleisk rankų ir stenkis, kad kitą kartą vaizdas būtų dar geresnis.

 

 

 

10 mitybos strategijų vardan ryškaus pilvo preso

 

 

1. Išrūgos

 

 

Išrūgų proteinas padeda statant raumenyną. Tai senos naujienos. Bet ar žinojote, kad išrūgose yra daug leucino, kuris skatina riebalų rūgščių oksidaciją? 2006 metų tyrimas parodė, kad 60 gramų išrūgų pridėjimas į dietą, lyginant su 60 gramų sojos proteino ar 60 gramų angliavandenių priveda iki pastebimų kūno riebalų masės sumažėjimo per 6 mėnesius.

 

Išrūgų proteinas taip pat didina sotumo jausmą. Padidink sotumo jausmą ir teoriškai mažiau suvalgysi! Būsi mažiau alkanas, o juk būtent nuo alkio priklauso kiek tu suvalgai.

 

 

2. Pieno produktai

 

 

Bežiūrėdami kas mažina kraujo spaudimą ir didina kaulų stiprumą Tenesio universiteto mokslininkai atrado tiesioginį ryšį tarp kalciu turtingų produktų vartojimo ir svorio mažėjimo. Šitai tuojau pat pastebėjo įvairių jogurtų gamintojai. Taip televiziją užplūdo reklamos apie svorį mažinančius jogurtus.

 

Kol vieni tyrimai randa tokį ryšį, tol kiti teigia, jog kalcis ir svorio mažėjimas jokio ryšio neturi.

 

Klinikiniai tyrimai yra maišyti su universitetų tyrimais, tačiau abiejose stovyklose sutinkama, kad kalcis, kuris naudojamas papildams yra mažiau pranašus už kalcį, kurį gauname iš pieno produktų. Kodėl? Todėl, kad kartu su pieno produktais mes dar gauname ir vitaminą D.

Vienas 24 savaičių trukmės svorio metimo bandymas įrodė, kad iš dviejų grupių suaugusių žmonių linkusių į nutukimą, daugiau svorio numetė ta grupė, kuri suvartodavo daug kalcio dietos metu. Papildomai buvo sukurta trečioji grupė. Grupė žmonių, kurie kalcį gavo iš pieno produktų. Lyginant su grupėmis, kurios gavo kalcį iš papildų ir minėta trečiąja grupe – rezultatai akivaizdūs. Trečioji grupė neteko 64 proc. daugiau svorio, nei kitos grupės.

 

Vitaminas D yra savotiškas papildas prie kalcio. Būtent šis vitaminas padeda įsisavinti kalcį. Todėl, jei norėsite išbandyti šią svorio metimo strategiją – kaip kalcio šaltinį rinkitės natūralius pieno produktus, o ne laboratorijose išskirtus mineralus.

 

 

3. Valgymas dideliais kiekiais

 

 

Ar atsimenate knygą „Valgyk daugiau, sverk mažiau“? Šiame pavadinime yra šiek tiek tiesos. Prieš keletą metų Penn`o valstijos universiteto tyrėja Dr. Barbara Rolls tyrė kaip dideli kiekiai maisto veikia mūsų sotumo jausmą ir kalorijų įsisavinimą. Šią tyrimų kryptį ji pavadino volumetrika.

 

Kaip veikia volumetrika? Daktarė Rolls teigia, kad mums reikia atsižvelgti į energetinę maisto vertę ir rinktis maisto produktus, kurie turi nedidelę energetinę vertę. Būtent jie užpildys mūsų skrandį, privers jaustis sočiais, o tuo pat metu duos palyginti nedaug kalorijų mūsų organizmui. Mažos energetinės vertės maistu laikomos greito paruošimo sriubos, „lengvos“ daržovės (pomidorai, morkos, kopūstai, agurkai), daugybė įvairių vaisių.

 

 

4. Dažnas valgymas

 

 

Ši strategija nereikalauja daug psichologinių jėgų. Tiesiog užsistatykite savo laikrodį, kad pradėtų zvimbti, kai ateis laikas valgyti. Kada valgome mes deginame kalorijas (termogeninis valgymo efektas) ir mes tampame mažiau alkani vėliau. Tik praleiskite valgymą ir pamatysite, jog sekančiame valgyme suvalgysite per daug. Tai blogai. Taigi valgykite dažnai.

 

 

5. Žalioji arbata

 

 

Žalioji arbata savo sudėtyje turi kafeino, kuris padidina energijos išskaidymą (kalorijų deginimą). Tyrimai parodė, kad žaliosios arbatos mėgėjai geriau kontroliuoja savo svorį. Tyrėjai spėja, kad normalaus kūno svorio išlaikymas yra lengvesnis dėl padidintos termogenezės ir riebalų oksidacijos. Arbata turi daug kitų pliusų. Taigi tikrai nepakenks, jei į savo dietą pridėsite žaliosios arbatos.

 

 

6. Perdirbtų riebalų rūgščių vengimas

 

 

Taip, vis dar galima rasti produktų, kuriose šio blogio pilna. Netgi labai maži šių medžiagų kiekiai (1-3 proc.) apkrauna jūsų kraujagysles ir apsunkina širdies darbą Taigi visi tie skanūs dalykai, kuriuose yra „blogųjų riebalų“ didina riziką susirgti širdies ligomis. Taip pat šie riebalai didina jūsų pilvo srities riebumą. Taigi skaitykite etiketes ant produktų. Jei produkto etikėte sako „Dalinai perdirbti riebalai“ – meskite lauk šį produktą. Jūsų širdis ir presas jums bus dėkingas dėl tokio ryžto.

 

 

7. Valgykite riebias žuvis

 

 

Omega 3 rūgšys yra tarytum sveikos širdies, odos, sumažintos depresijų ir stresų tikimybės garantas. Jie taip pat mažina riebalų sankaupas, ypač pilvo preso srityje. Tyrimai įrodė, kad šios „gerosios“ rieblų rūgštys veikia genus, kurie reguliuoja mūsų riebalų įsisavinimą. Taigi šių medžiagų vartojimas mažina tikimybė, kad nutuksime. Taigi mėgaukitės lašiša, skumbre, silke, uotu, sardinėmis, tunu, kupre, keta ir dar daugybe žuvų. Jei negalite pakęsti žuvies – vartokite žuvų taukus. (Visgi jūsų pininginės gerovei patarčiau pamėgti žuvį)

 

 

8. Venkite cukraus neturinčių produktų

 

 

Kiek žinote žmonių, kurie kramto becukres kramtomasias gumas ir visai atsisako cukraus? Juk skamba neblogai – nevalgyti cukraus. Reikalas tame, kad becukrės kramtomosios gumos savo sudėtyje turi cukraus alkoholių, kurie sukeliai vidurių pūtimą ir diskomfortą pilvo srityje. Dideliais kiekiais vartojami jie gali paleisti jūsų vidurius.

 

 

9. Venkite saldumynų

 

 

Jums turėtų būti žinoma, kad saldūs, cukringi užkandžiai nepavers jūsų panašiu į tuos vaikinus, kurie demonstruoja savo „skalbimo lentas“ ant žurnalų viršelių. Jei visgi negalite taip lengvai atsisakyti saldumynų – patarčiau vengti saldiklių.

 

Žinote tuos pigius saldainius spalvinguose paketuose – guminukus, ledinukus? Saldikliai savo sudėtyje turi nedaug kalorijų ir taip pat jie neturi tokio efekto jūsų insulino lygiui, kokį turi cukrus, tačiau… Saldikliai skatina jūsų apetitą saldžiam maistui. Pripažinkite – kai pradedate valgyti saldumynus, tampa sunku sustoti, nes norisi dar ir dar. Taigi atsisakykite saldumynų, o jei negebate jų atsisakyti – venkite saldiklių.

 

 

10. Negerkite alkoholio

 

 

Jei jau vis dėlto gersite – gerkite vyną. Tai vienintelis kažkiek naudingas alkoholis, nes duoda jūsų organizmui antioksidantų. Bet jei visiškai rimtai – alkoholio negerkite. Ar žinote nors vieną žmogų, turintį ryškų presą ir pastoviai išgėrinėjantį? Ne, nežinote, nebent jie yra gamtos apdovanoti fenomenai. O tu, jei skaitai šį straipsnį, nesi tas žmogus, kuris apdovanotas gamtos. Taigi negerk alkoholio.


Šį pranešimą redagavo L.Nos: 05 rugpjūčio 2017 - 23:27

  • 3

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

If you do not believe in yourself, no one will do it for you - Kobe Bryant.


#2
nnnn

nnnn

    niekada nesikeikiantis

  • Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai
  • VIP:Taip
  • XP:77000

ziauriai geras ir teisingas straipsnis ! numesk linka is kur istraukei, noriu pasiskaitinet daugiau kas ten yra


Šį pranešimą redagavo VOKIETIS: 05 rugpjūčio 2017 - 23:33

  • 0


#3
L.Nos

L.Nos

    Autoklubo tėvas

  • Garbės moderatorius
  • 2.745 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
  • Darbas:Motomanas
  • VIP:Yra yra
  • XP:115.000
  • lukucis8

ziauriai geras ir teisingas straipsnis ! numesk linka is kur istraukei, noriu pasiskaitinet daugiau kas ten yra

kulturizmas.net


  • 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

If you do not believe in yourself, no one will do it for you - Kobe Bryant.


#4
siurblys

siurblys

    Iškalbingiau už 1000 žodžių

  • Užblokuotas
  • 7.372 Pranešimai
  • Geriausias 2018 metų:Metų kritikas
  • Geriausias 2017 Metų:Metu kritikas
  • Laimėjo konkursą:Serverio sportininkas

abs workouta padarai menesi ir turi 6 kubus.


  • 0

#5
nnnn

nnnn

    niekada nesikeikiantis

  • Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai
  • VIP:Taip
  • XP:77000

abs workouta padarai menesi ir turi 6 kubus.

is kur tau zinot storuli ka daryt kad turet 6 kubus, per savo pilva cj svanco savo nebematai :D pizdink is sitos skilties, cia storos bobos nebazarina

 
  • 0


#6
L.Nos

L.Nos

    Autoklubo tėvas

  • Garbės moderatorius
  • 2.745 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
  • Darbas:Motomanas
  • VIP:Yra yra
  • XP:115.000
  • lukucis8

 

is kur tau zinot storuli ka daryt kad turet 6 kubus, per savo pilva cj svanco savo nebematai :D pizdink is sitos skilties, cia storos bobos nebazarina

 

 

i pm galit eit bazarint, cia butu malonu kad nepradetumet savo bazaru kovu ;).


Šį pranešimą redagavo L.Nos: 05 rugpjūčio 2017 - 23:51

  • 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

If you do not believe in yourself, no one will do it for you - Kobe Bryant.


#7
nnnn

nnnn

    niekada nesikeikiantis

  • Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai
  • VIP:Taip
  • XP:77000

i pm galit eit bazarint, cia butu malonu kad nepradetumet savo bazaru kovu ;).

viskas ok, marozas suprato, nieko nebekalbes


  • 0


#8
Silveris

Silveris

    ���������������������

  • Veteranas
  • 2.331 Pranešimai

Kodel niekur nera linko i originala?


  • 0

#9
L.Nos

L.Nos

    Autoklubo tėvas

  • Garbės moderatorius
  • 2.745 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
  • Darbas:Motomanas
  • VIP:Yra yra
  • XP:115.000
  • lukucis8

Kodel niekur nera linko i originala?

http://www.kulturizm...rent-vlcek/188/

http://www.kulturizm...arie-spano/400/

prasau jei tau reik ;)


  • 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

If you do not believe in yourself, no one will do it for you - Kobe Bryant.


#10
Silveris

Silveris

    ���������������������

  • Veteranas
  • 2.331 Pranešimai

Ne man reik, o tiesiog, kai rasai kazkoki straipsni ar ka ir remiesi kokiais nors puslapiais, tai turetum juos apacioj ir nurodyt  :mellow:


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)