1. Jūsų Vardas_Pavardė/TS nickas Valiuks_Daletore/Valiuks
2. Data. katik
3. Kokią taisyklę pažeidė? (Citata iš taisyklių)
Privaloma pagarba, patyčios, įžeidinėjimai bus netoleruojami. (BAN) Išimtis: Kanalas kuriame leidžiami stumimai. (Privalo būti parašyta kanalo pavadinime, kad tai leistina) Ban laikas 2 val.
4. Foto / video įrodymas.
5. Įvykio aprašymas - komentaras ( nebūtina ). kaip sakant atejo, padare savo tvarka ir poto isejo i savo vla. bandziau dar kiek aiskintis, bet kiek suprantu tu pats nenori. turbut norejai kokio sava dirika prastumti ir panasiai, turi teise pykti ant manes tikrai neisizeisiu, bet tik ne mano draugus.
Prisijungti Registruotis

Cabbalero ts
Parašė 30 liepos 2017 - 22:23

Parašė 30 liepos 2017 - 22:54

Nei vienas, neturejo mano leidimo but Teisesaugoi (nedirbantys), atra kodel tu leidai, kad jie butu kai jie nedirba ?
Cia pats sau skunda isikelk, o ne man kelk.
This opportunity comes once in a lifetime, yo!
Parašė 30 liepos 2017 - 23:07

C.James, 30 Liep 2017 - 20:54, pasakė:
Nei vienas, neturejo mano leidimo but Teisesaugoi (nedirbantys), atra kodel tu leidai, kad jie butu kai jie nedirba ?
Nera pasakyta kad negali leist nedarbuotojam, mes turim leidima ir sėdim taip kad tu tylėk.
GSF DIOS
Parašė 30 liepos 2017 - 23:07

C.James, 30 Liep 2017 - 20:54, pasakė:
kiek suprantu teamspeake yra vietos per mazai, tu tam teisesaugos kanale nesedi isvis, dazniausiai vla, o antra as irgi esu dirikas tai negaliu leisti kitiem ateiti? trecia izeidimai netoleruojami
Parašė 30 liepos 2017 - 23:27

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)