Aš bendraujantis, tiesiog su kai kuriais žmonėmis, aš neturiu apie ką šnekėti.
Prisistatymas: http://lsgyvenimas.l...rookie-dust-xa/
sv duok modus i skype
Aš bendraujantis, tiesiog su kai kuriais žmonėmis, aš neturiu apie ką šnekėti.
Prisistatymas: http://lsgyvenimas.l...rookie-dust-xa/
"Davai leavinu"
Parodyk kur matai mane zaidime, nesakiau, kad forume nebusiu
Braindead human being. Kam modai, jeigu nezaidi?
taigi čia LosSantosgyvenimas.lt visi tokie kaušai.
Šį pranešimą redagavo f*ck society: 27 gegužės 2017 - 11:15
Daugelis gėdingai besielgiančių sako gražias kalbas - Demokritas
"Everybody in your circle might not be in your corner."
Braindead human being. Kam modai, jeigu nezaidi?
Kitam serveryje gal zaidziu, ka tu zinai???
Franklinai vis dar laukiu tavo skundo
Eik subine palaizyk Dustui
idomu kuriz čia laižo del youtubes modo tai nebepisk proto čia jau
Pabusiu tavo liciu mokytoja. - Sesk 2. O jai rimtai, kas ten ka laizo niekada nesikeikiu, niekada nesikeikiu tu niekada nesikeikiu? Jai kas neaisku, tai buvo reikalu ir suejom. Netaip kaip tu i subine per mane lindai. Jai ne as nezinotu jis kas tu vps esi. Tai pridusk ir eik subines kitiems laizyt. Susileidai akyse.
leavintojau tu niekada nesikeikiu juokini negaliu kada vėl grįši rytoj ar po savaitės ? Ir koks man tikslas laižyt nesuprantu tavo logikos sutrikusios tai manau tau čia reikia patylėt nes ką pasakai visi sakiniai yra tragiški tai karočia vis lauksiu tavo papeikimo "grasintojau" adios.Pabusiu tavo liciu mokytoja. - Sesk 2. O jai rimtai, kas ten ka laizo niekada nesikeikiu, niekada nesikeikiu tu niekada nesikeikiu? Jai kas neaisku, tai buvo reikalu ir suejom. Netaip kaip tu i subine per mane lindai. Jai ne as nezinotu jis kas tu vps esi. Tai pridusk ir eik subines kitiems laizyt. Susileidai akyse.
leavintojau tu niekada nesikeikiu juokini negaliu kada vėl grįši rytoj ar po savaitės ? Ir koks man tikslas laižyt nesuprantu tavo logikos sutrikusios tai manau tau čia reikia patylėt nes ką pasakai visi sakiniai yra tragiški tai karočia vis lauksiu tavo papeikimo "grasintojau" adios.
Kai niekada nesikeikiu paaugs iki 3 cemu tada snekesim, keturiolikini.
Nu okey skaitykim man 14 bet kaip matai aš neleavinu 1dienai kaip tu ir skelbi per foruma kad tipo leavini, nesuptantu jeigu tu esi jau toks suauges tai kokio b.y.bio čia loši suaugeli tu ta sampa tai pizdink dirbt o ne prie brazzers puslapiu sedėt ir lavint ta savo dešine rankyte, tad žmogau šūdu nešnekėk čia ir tesiog neidomus esi mauk, ai dar beto lauksiu papeikimo tavo rmt.Kai niekada nesikeikiu paaugs iki 3 cemu tada snekesim, keturiolikini.
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)