1. Jūsų slapyvardis bei patirtis serveryje:
Mano slapyvardis žaidime yra Lucas_Hedges, esu turėjęs daug nickų kurių visų nesiruošiu vardinti, bet išvardinsiu kelius kurie buvo ilgiausiai naudojami. Frank_Martinez, Frank_Papartis, Lucas_Hedges. Šiuo metu turiu 44'000 patirties taškų.
2. Tikslai atėjus į moderatoriaus pareigas. Ką žadate įnešti naujo šiose pareigose?
Būtų daugiau veiklos, veiksmo , konkursų, aktyvumo, naujovių. Aš manau kad ši skiltis yra dabar neaktyvi ir ją dabar reikia suaktyvinti.
3. Jūsų nuveikti darbai forume, žaidime:
Forume nieko naudingo neesu nuveikęs, tik padėdu administratoriams bei glob. moderotoriui rasti forumo klaidas, rašybos klaidas.
Žaidime esu buvęs samdomuju žudiku, visų nelegalių darbų direktoriumi, naujokų verbuotoju 3x. Visų gaujų pavaduotojas.
4. Ar turite patirties moderavime?
Dėja bet neturiu, nes nei karto nemoderavau. Pats laikas išbandyti.
5. Ar atitinkate visus keliamus kriterijus į moderatorius? Kodėl? Kuo galite būti geresnis už tuos, kurie pretenduoja į tą pačią skiltį? Argumentuokite.
Taip atitinku, esu aktyvus, draugiškas, moku bendrauti, tiktais biškuti daug naudoju necenzuriniu žodžių, bet būtinai pasitaisysiu.
Aš savęs aukštai aišku nekelsiu nes mes visi esame tokie patys. Už manę yra ir daug geresnių kandidatų.
6. Papildoma informacija apie jūsų karjerą projekte:
Šiame projekte žaidžiu 4 metus. Nuo 2013 metų. Bet labai kažkaip keistai, kad per tuos 4 metus nieko gero nepasiekiau:D todėl noriu išnaudoti šansą.
7. Kokiu būdu žadate įvesti tvarką šioje skiltyje?
Būčiau griežtas bei aktyvus. Daugiau būtų griežtumo ir išklausyčiau visų žaidėjų nuomoniu, nieko nepalikčiau bėdoje. Visiems padėčiau, jeigu ko nesuprantu klausčiau glob. moderatoriaus.
Šį pranešimą redagavo Lucas H.: 23 balandžio 2017 - 13:23