1. Jūsų slapyvardis bei patirtis serveryje:
2. Tikslai atėjus į moderatoriaus pareigas. Ką žadate įnešti naujo šiose pareigose?
3. Jūsų nuveikti darbai forume, žaidime:
4. Ar turite patirties moderavime?
5. Ar atitinkate visus keliamus kriterijus į moderatorius? Kodėl? Kuo galite būti geresnis už tuos, kurie pretenduoja į tą pačią skiltį? Argumentuokite.
6. Papildoma informacija apie jūsų karjerą projekte:
7. Kokiu būdu žadate įvesti tvarką šioje skiltyje?
Sveiki, skaitytojai! Projekte esu žinomas kaip Arthur_Menoss. Serveryje turiu sukaupęs ~72.000 patirties taškų. Gerai, laikas eiti prie tikslų atėjus į postą. Visų pirma pradėsiu aktyviau pardavinėti lošimo bilietus. Kaip tai vyks? Viskas vyks panašiai kaip ir dabar, tačiau intensyviau bei patikimiau. Labiau skatinsiu žaidėjus pirkti bilietus bei laimėti tikrai dėmesio vertą prizą! Žadu sukurti dalyką, kuris padidintų žaidėjų galimybę žaimėti. Pvz: būtų pardavinėjama 20 bilietų. Vieneto kaina - 2.000€. [ 20x2.000 = 40.000€ ]. Taigi, kaip ir minėjau, didinant žaidėjų galimybę laimėti, padaryčiau ne vieną prizinę laimėtą vietą, o dvi, gal kartais ir tris. Pvz pirmasis laimingasis - laimėtų 25.000€, o antrasis 15.000€, o jeigu būtų trys laimingieji, trečiasis gautų 5.000€, antrasis 10.000€, na o pirmasis 25.000€. Taigi, didesnė tikimybė laimėti - daugiau nupirktų bilietų. Kalbant apie patirtį moderavime - galite neabeajoti, jog jos turiu ir tikrai nemenkos Na, visų pirma esu tikrai aktyvus forumo bei serverio dalyvis,visuomet atidžiai prižiūriu tai, kas paskirta bei patikėta man, padedu žmonėms, kurie teiraujasi pagalbos dėl laimėjimo būdų bei lošimų. Na, o prieš kitus pretendentus nesiruošiu labai keltis, nes nesiekiu būti už kažką geresnis ar aukštesnis. Visada išlieku toks, koks esu net ir gavęs pareigas. Mano karjiera šiame projekte prasidėjo maždaug 2014metais, kai buvau į šį projektą pakviesas seno žaidėjo, kurio jau tikriausiai menkas prisimena. Tvarką skiltyje įvesiu paprastai - visų pirma pasitarus apie permainas su kolega, jeigu jį turėsiu, atsiklausus už forumą atsakingų asmenų ir tik tuomet įvesti permainas.
Šį pranešimą redagavo Arthur'as: 23 balandžio 2017 - 12:31