1. Jūsų slapyvardis bei patirtis serveryje:
2. Tikslai atėjus į moderatoriaus pareigas. Ką žadate įnešti naujo šiose pareigose?
3. Jūsų nuveikti darbai forume, žaidime:
4. Ar turite patirties moderavime?
5. Ar atitinkate visus keliamus kriterijus į moderatorius? Kodėl? Kuo galite būti geresnis už tuos, kurie pretenduoja į tą pačią skiltį? Argumentuokite.
6. Papildoma informacija apie jūsų karjerą projekte:
7. Kokiu būdu žadate įvesti tvarką šioje skiltyje?
Sveiki visi , mano slapyvardis yra Ravel_Nos. Serveryje žaidžiu jau 4 metus. Gyvenu Alytuje ir esu sąžiningas , aktyvus , draugiškas. Pildau į z-loto moderatorių kadangi manau reikia atgaivinti šia veikla.
Taigi visu pirmą aktyviai rengčiau lošimus. Viena iš mano idėjų yra tokia : Būtų 5 bilietai bet 1 bilieto kaina būtų 20.000LT.
Žaidime aš esu buvęs :
- Naujokų verbuotojas (Ir dabar esu)
- NTE ( Čia tokia veikla kuri buvo seniai su skelbimu skiltimi ir joje aš buvau kaip moderatorius)
- Vagiu ir baikerių direktorius
Patirties moderatoriaus pareigose deja turiu mažai. Aš manau atitinku į kriterijus ir manau kad esu geresnis dėl to kad esu aktyvus , visalaik galvoju naujas mintis , esu draugiškas bei sąžiningas. Ir man nelabai svarbu kad aš čia 'Neuždirbsiu' nieko , tik noriu žaidėjams veiklos biškį duoti.
Serverį esu beveik nieko nepasiekes , ir manau kad jau laikas man būtų kažkuo užsiimti.
Tvarkos šioje skiltyje įvesti nereikia viskas čia švaru.
Šį pranešimą redagavo ♔R.Nos♔: 07 kovo 2017 - 23:04