Serverio ožiai - ieškantys tiesos ar norintys pakenkti?
Sveiki visi. Šiandien rašau straipsnį apie šiuo metu serveryje siausiančius skundikus (ožius). Turbūt jau pastebėjote, kad labai daug skundų gauna Teisėsaugos direktorius Valiuks_Daletore, kuris tiesiog iš ožių (skundikų) šaiposi, dauguma tų skundų yra bereikšmiai. Bet ar skundimas tikrai yra geras dalykas? Ar jis jums duos naudos? O gal jūs skundžiate nenorėdami pakenkti, o tiesiog ieškote tiesos? Gali būti ir toks variantas, bet jei jau keliate skundą, geriau kelti jį su visa informacija, ką tas žmogus nusikalto ir pateikti tikslius įrodymus. Tačiau šiuo metu žmonės yra kitokie. Jie nori tiesiog pakenkti kitiems, nes pavydi. Net ir draugas gali savo draugą nuo posto ''nuversti''. Taip buvo ir man pačiam, bet ar tai buvo tyčia - aš nežinau. Jis man teigia, kad ''netyčia'' prasitarė, bet kaip galima prasitarti netyčia su tokiu dalyku? Kartais žmonės tiesiog daro savo visiškai negalvodami, o tai gali ''kainuoti'' ne tik jam pačiam, bet ir kitam žmogui. Tad geriau prieš darydamas - pagalvok . Nuo skundimo nukentėjo ir buvęs Teisėsaugos direktorius Juozas_Torreto, kuris bent jau, mano nuomone, buvo išmestas iš posto už visišką nesamonę. Situacija buvo tokia - skundikas nusekė paskui Juozą, kuris ėjo į banką. Juozas belaukdamas eilėje išsitraukė ginklus ir iššovė keletą kulkų į dekoracijas. Teisėsaugos taisyklės draudžia šaudyti be priežasties, bet ar tikrai reikėjo tai paskųsti? Juk žmogus niekam nepakenkė, tiesiog iššovė keletą kulkų į dekoracijas. Na, turbūt tam ''skundikui'' labai niežtėjo nagus arba graužė pavydas, todėl jis nutarė Juozą nuversti nuo posto. Jam pavyko tai padaryti, bet ar tikrai to reikėjo? Man asmeniškai tai yra juokinga, tiesiog sekti žmogų ir stebėti, ką jis daro, viską filmuoti ir pagauti progą kai žmogus nusižengia taisyklėms. Ar ''skundikui'' buvo naudos? Labai abėjoju. Tikiuosi, kad žmonės nebus tokie pavydūs ir supras, kad skundimąsis naudos neatneša niekam.
Pagarbiai, Lukas_Nos.
Už ištaisytas klaidas dėkoju - Eimantas_Deleon.