Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[PAMOKA] Kompiuterio spartinimas


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Andrius Petrauskas

Andrius Petrauskas

    Asas

  • Užblokuotas
  • 4.329 Pranešimai

Sveiki.

 

Neesu SUPER kompiuteristas, esu labiau savimokslis, neskaitau pamokų, o pats tyrinėju savo kompiuterį. Dabar nėra aktualios bėdos, pvz.: "striginėja žaidimas" ir pan., nes daugelio kompiuteriai +2GB RAM ir +1GB vaizdo plokštės. Bet tokiam kaip man (512MB RAM ir ~250MB(nepamenu tiksliai tų skaičių) vaizdo plokštės) tai netgi labai aktualu, kai negaliu įsijungti SKYPE ir žaisti, kad ir SA:MP ar CS.

Pamoka skirta Windows XP sisteminiai operacijai, gali tik ir ant Windows 7.

Daug kas net nepagalvoja suprastinti kompiuterip grafikos, gal kiek paprastinti MENU ar pan., bet kiek pamažinus tai mano RAM naudojimas sumažėjo per beveik per pus! Smagaus skaitymo.

Pirmas žingsnis

Savo darbalukyje (dekstop'e) spaudžiame dešinyje pelės klavišą ir renkatės paskutinį langelį iš rodomos lentelės, kitaip tariant "Properties".

Antras žingsnis

Jūs dabar esate "Themes" skirtuke, ir kairėje pusėje, labiau centre matote laukelį, kuriame galite rinktis langelių stilių, aš pasirinkau "Windows Classic (modified)", jį pasirinkti rekomenduoju ir jums (Windows 7 naudotojams gali šio pasirinkimo nebūti, tad rinkitės paprastesnį variantą, išsirinkite savarankiškai kuo banalesnį stilių). Tik nepamirškite paspausti mygtuko "OK" ir vėl įsijungti "Properties" lentelės.

Trečias žingsnis

Viršuje pastebite skirtukus, dabar einame į "Appearance" skirtuką, ir matote pasirinkimo langelius (iš viso trys langeliai) o viršuje kiek didesnis langas kuris rodo kaip atrodis jūsų pakeistas dizainas. Patariu viską sudėlioti taip, pats dizainas pus gan modernus ir gražus.

Windows and buttons:
Windows Classic Style

Color scheme:
High Contrast White    (galite rinktis ir kitą variantą, kuris jums gražus, man šis gražus)

Font size:
Normal       (šį kriterijų galite rinktis pagal save, prasta rega - large, itin gera - small)

Ketvirtas žingsnis

Ir tai paskutinysis žingsnis, ir vėl įsijungite "Properties" lentelę ir eikite į skirtuką "Settings", prie "Display" nelyskite, nes galite ką nors sugadinti, eikite prie "Screen Resoliution" ir tempkite savo rodyklėle į kairę iki galo, tada "Color quality" rinkitės "Medium (16 bit)" ir sveikinu, paspartinote savo kompiuterį!

 

 

 

Žinau, kad pamoka nėra sudėtinga.


  • 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)