Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[!] Garsu Instaliavimo Gidas


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
𝓙 𝓾 𝓸 𝔃 𝓪 𝓼

𝓙 𝓾 𝓸 𝔃 𝓪 𝓼

    hook_ret true

  • Elitas
  • 9.455 Pranešimai

 Galbut iskilo klausimas kaip instaliuoti GTA Sound Pack?

 

[!] [PERSPEJIMAS] jeigu darysite manual instaliavima pasidarykite audio folderio atsargine kopija

 

Instaliavimu tipu yra dvieji. Vienas is ju yra [auto installer], o kitas yra [manual install]. Klausimas iskyla kuri geriau instaliuoti?  Na cia kiekvieno yra pasirinkimas kaip jam geriau instaliuoti. Vienas tiesiog parsisiunciu manual install ir ideda I modloader’I arba I pagrindine papke kuri yra gta san andreas>>sound, o kiti pasirenka auto installer nes jis yra lengvesnis. Tiesiog su auto installer jum tik tereikia pasirinkti Gta San Andreas folder ir paspausti install.

 

Apacioje parodysiu kaip install Manual instaliavima ir Auto Instaliavima.

 

Follow Step By Step: [MANUAL INSTALIAVIMAS]

 

1. Manual Instaliavimas: (tarkin noriu instaliuoti sita sound pack: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/46480-the-best-sound-pack.html)

2.Paspausdziam ant nuorodos ir pasirenkame (zip archive for manual installation) arba kaip parodyta nuotraukoje:(nuotrauka apacioje)

3. Kaip paspausite ant to (zip archive for manual installation) automatiskai jus numes I parsisiuntimo puslapi kur jums reikes palaukti 30sec. (nuotrauka apacioje)

4. Kaip paspausite ant parsisiuntimo zenkliuko zalio ( 3 STEP ), palaikite kol parsius. (nuotrauka apacioje).

5. Kaip atsidarote eikite iki tos vietos kaip rasite aplankala (audio ) ir failukai (exa.dll). (nuotrauka apacioje).

6.Failiuka exa.dll ikelkite I gta san andreas direktorija. (nuotrauka apacioje).

7.Kaip ikelsite failiuka exa.dll. Tada atsidarykite audio. Tada matysite 3 folderius, kuriuos jus naudosite dabar. (ju pavadinimas config,sfx,streams).(nuotrauka apacioje)

8.      Tada atsidarykite sound pack kuri parsisiuntet ir paspauskit ant folderio (audio). Tada pamatysit tuos pacius folderius su ju pavadinimu(config,sfx,streams). [PERSPEJIMAS kitas sound pack gali tureti maziau failu] (nuotrauka apacioje).

9.     Tada situs 3 folderius copy I jusu gta san andreas folder audio, (STEP 8) kur palikote atsidare. Kaip nukopijuosite visus 3 folderius tada paiimkite ir uzdarykite aplankala savo gta san andreas direktorijos. (nuotrauka apacioje).

10.       Kaip padarysite viska kas parodyta visuose (STEP). Vo-Lia, galite issijungti I Samp multiplayer server. Siuo atveju I samp.lsgyvenimas.lt ir matysite iskarto kad garsai pasikeite. Jeigu neveikia kazkas taip (reiskes bandykite vel per naujo STEP by STEP).

11.       Rezultatas turi buti toks pat kaip per video (nuoroda apacioje)

 

 

 

Taigi auto installer yra biski paprastesnis ir greitesnis near rizikos kad kazka ne taip instaliuosite ar idesite I gta san andreas aplankala.

 

Follow Step By Step: [AUTO INSTALIAVIMAS]

 

1.Manual Instaliavimas: (tarkin noriu instaliuoti sita sound pack: http:// www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/46480-the-best-sound-pack.html)

2. Paspausdziam ant nuorodos ir pasirenkame (Download) arba kaip parodyta nuotraukoje: 

3.       Kaip paspausite ant to (Download) automatiskai jus numes I parsisiuntimo puslapi kur jums reikes palaukti 30sec. (nuotrauka apacioje)

4. Kaip paspausite ant parsisiuntimo zenkliuko zalio ( 3 STEP ), palaikite kol parsius. (nuotrauka apacioje).

 

5.      Kaip atsidarote pamatysite viena .exe faila paspauskite ji ir pasirinkite galba, kuria norite. Kaip pasirinksite kalba tada pasirinkite savo gta direktorija ir paspauskite ok. Kaip paspausite ok, paspauskite install, kaip instaliuos nuimkite visas varneles kokias tik matote ir paspauskite finish(done).

6.       Kaip viska padarysite. Vo-Lia galite viska isjungti ir issijungti samp multiplayer server situ atveju samp.lsgyvenimas.lt.

7. Rezultatas turi buti toks pat kaip per video (nuoroda apacioje)

 

Visas Gidas Kurtas Pacio Manes.

 


Šį pranešimą redagavo Juozas Torreto: 31 gruodžio 2016 - 00:25

  • 1

ɴᴇʀᴀɴᴅɪ sᴀᴜ ᴛɪɴᴋᴀᴍᴏ ᴀᴠᴀᴛᴀʀᴏ? ᴜžsᴜᴋ čɪᴀ - https://lsgyvenimas....-avatarai-jums/

 

0Lq0ZPT.png

 

4e7dc543816a2bcacf9714bf9d809228.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)