Sveiki!
Teikiu pagalbą LSG žaidėjams kuriems nesiseka matematika. Galiu padėti su uždaviniais, iš mokinti jus, tiesiog kreipkitės šioje temoje, su uždaviniais, o jei pamokėlių ar dar ko nors, susisieksim skype.
Sveiki!
Teikiu pagalbą LSG žaidėjams kuriems nesiseka matematika. Galiu padėti su uždaviniais, iš mokinti jus, tiesiog kreipkitės šioje temoje, su uždaviniais, o jei pamokėlių ar dar ko nors, susisieksim skype.
Pasiimk mane dangau, jei aš per drąsus, bet už draugą man brangiau, žemėje nebus!
RABINAS™
NRG-500 važiuoja 200 km/h, o serveriui yra 6 metai. Kur dingo atnaujinimai jei jų nėra nuo vasaros? Pavaizduokite koordinačių plokštumoje.
NRG-500 nevažiuoja 200km/h, atnaujinimai per Beną galvoje už hosto ribų. Pavaizduota pas beną ant destkopo. Easy
Šį pranešimą redagavo Серёжа: 13 gruodžio 2016 - 23:30
Pasiimk mane dangau, jei aš per drąsus, bet už draugą man brangiau, žemėje nebus!
RABINAS™
Infernus važiuoja taip greitai, kad mentai nepagauna. Kodėl mentai tokie apgailėtini, kad deda vien tik už ket-n? Išspręskite bikvadratinę lygtį.
Quattro infernus* - nevažiuoja greitai, posūkių išlaužimas beveik neįmanomas su greičiu, kiekvienas mentas turi nametaga, raudona spalva ne spalva.
RABINAS™
Remdamasi cosinusu teorema irodyk kad lygiagretainio istrizainiu ilgiu kvadratu suma yra lygi jo krastiniu kvadratu sumai t.y. ac2 +bd2 = bc2 + ad2 Na, Antani, man labai reikia pagalbos su situ, sake i egzus megsta idet...
Šį pranešimą redagavo Liudvis: 14 gruodžio 2016 - 15:17
Hate it or love it
Gera tema, pakviesk Problem123123 skype, reatkarčiais padėsi, atsilyginsiu serverio valiuta arba centu į paysera pervesiu
" Jei ringe arba už jo ribų krenti - nieko blogo. Blogai, jei ir lieki parkritęs. "
- Muhammad Ali.
----------------------------------------------------------
-------------
" Čempionais tampama ne sporto salėse. Čempioną pagimdo tai, kas slypi žmogaus viduje - troškimai, svajonės, tikslai. "
- Muhammad Ali.
----------------------------------------------------------
-------------
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)