Deja ne. Tiesiog nemokėjo pirkti internetu
Haroldas atvyko pirkti bilietus būtent oro uosto kasoje, nes galėjo gauti kuo greičiau "paskutinės minutės pasiūlymus" - kuomet siūloma įsigyti paslaugas su didžiule nuolaida per ypač trumpą laiką.
Prisijungti Registruotis
Byla Nr.2 - "Žūtis Kalnuose"
Parašė 18 spalio 2016 - 12:45
Parašė 18 spalio 2016 - 13:03
TaipAr Lėjos kūnas buvo rastas ir ištrauktas?
Parašė 18 spalio 2016 - 13:09
Labai norėtųsi konkretesnių klausimų. Bet jei gerai supratau, kad tai klausiama apie pinigus, kuriais buvo atsiskaitoma kasoje. Tuomet - neAr tai susiję su pinigais?
Parašė 18 spalio 2016 - 13:10
TaipAr Haroldas iš Joshua tą dieną kartu pirko bilietus atgaliniam skrydžiui?
Parašė 18 spalio 2016 - 13:15
Ar Haroldas gryzo ta pacia diena?
Aš esu Deividas ir niekas man neprilygsta!
♦ ♦ ♦
Rebel's Crew moderatorius
Transporo firmos direktorius.
♦ ♦ ♦
Parašė 18 spalio 2016 - 13:17
Ar Haroldas jau buvo grįžęs į Lietuvą kai Joshua perskaitė laikraštyje apie šią nelaimę?
Dar ne
Ar Haroldas gryzo ta pacia diena?
Ne
Parašė 18 spalio 2016 - 13:24
Haroldas pirko 2 bilietus i prieki ir tik 1 bilieta atgal. Pirko kasoje, mokejo grynais, kad nebutu jokiu pervedimu ar irodymu jog jie buvo isskride.
Aš esu Deividas ir niekas man neprilygsta!
♦ ♦ ♦
Rebel's Crew moderatorius
Transporo firmos direktorius.
♦ ♦ ♦
Parašė 18 spalio 2016 - 13:41
Bandysiu šaut, pataikysiu ar ne, bet manau, kad kažkas kitas parašytų tą patį. Joshua pasirodė įtartina tai, kad Haroldas pirko du bilietus pirmyn ir vieną atgal ir pirko pernelyg trumpam laikotarpiui, dviejų arba vienos dienos laikotarpiui.
Stebini Marti, labai stebini. Teisingas atsakymas ir vėl girdimas iš Tavo lūpų (O gal tiksliau sakyti, matomas iš tavo klaviatūros paspaudimų? ) Patarčiau kitiems nenusivilti, dar liko 3 bylos, nugalėtojas toli gražu nėra išaiškintas!
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)