Paskelbimo data - 2016. 10. 17
Bylos nagrinėjimas užsitęsė jau labai ilgai, o jos senaties terminas sueis jau 2016-10-20 dieną. Niekam iki šiol nepavyko išnarplioti šio sudėtingo galvosūkio, tačiau galbūt būtent Tu priversi nedorėlius atsakyti už jų veiksmus?
2014 metų vasario 14 dieną buvo pagrobta jauna, 16 metų, panelė. Jos motinos ir patėvio teigimu - vakare ji susiruošė pabėgioti savo mėgstamiausiu maršrutu: Namai - parkelis - autobusų stotis - parduotuvė "pas Aldutę" - parkelis - namai. Maršrutas viso sudarė - 10 kilometrų. Šį atstumą ji dažniausiai įveikdavo per pusantros valandos, tačiau per šį laiką ji namo negrįžo. Praėjus kiek daugiau nei 6 valandoms, kai ji paliko namus - mama kreipėsi į policiją dėl jos dingimo. Paskelbta paieška.
Praėjus parai, dingo ir Monikos (dingusios panelės vardas) mama. Henrikas (Monikos patėvis ir tuo pačiu jos mamos sugyventinis) į skambučius neatsako, į namus nei žurnalistų, nei policijos pareigūnų įsileisti nenori. Spec. tarnyboms išlaužus namų duris, Henrikas rastas gulintis kraujo klane, su 7 durtinėm žaizdom apatinėje kūno dalyje ir sąsiuvinuku šalia jo. Sąsiuvinyje užrašas "Aš jū nemilėjau todėl ir taip padareu"
Kadangi tame name po nužudymo gyventi niekas nebenorėjo, jį nusipirko miestelio gaujos vadeiva "Šypsnė", kuriame rengdavo siautulingus vakarėlius. O likusį piniginį palikimą gavo dingusios moters (Monikos mamos) sesuo, tačiau dar kyla labai rimtų įtarimų, kad palikimo raštelis buvo padirbtas.
Kas pradangino merginas ir ar tikrai Henrikas nusižudė? Galiausiai detektyvai paprašė dviejų įtartinų asmenų (Šypsnės ir moters sesers) atsakyti į klausimą raštu: Ką veikėte vasario 14 - 15 dienomis?
Šypsnė: Visą dieną buvau su draugais ir gėreu šaltą alū, plaukėm jahta ir milėjomės su mergom
Dingusios moters sesuo: Su visa šeima ir gimine įnirtingai ieškojome dingusių, mūsų mylimų merginų. Jeigu jūs dėl tų pinigų mane kaltinat, tai velniop juos, galit pasiimt, tik sugrąžinkit mano mergaites (apsiverkė)
Kas įvykdė nusikaltimą? Kodėl? Kokiu tikslu? Iš ko tai supratote?
Klausimai komentaruose. Sėkmės!
Už komentarą pvz.: Kaltas Henrikas. Be argumentų - banas forume.
Šį pranešimą redagavo Egidijus Phoenixx: 18 spalio 2016 - 09:27