Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Fotografai


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Don Antonio

Don Antonio

    Veterans.

  • Veteranas
  • 1.266 Pranešimai
  • Geriausias 2016 metų:Gaisrinės direktorius !

tYdg7v4.png
 

 

LSG Naujienų fotografai. Kas tai?

Tai dar viena  LSG Naujienų veikla. Fotografams nereikės kurti straipsnių, bet reikės kūrybingumo fotografuojant Los Santos vaizdus.

 

Turbūt iškilo ir dar klausimų - kam tai? 

Fotografai reikalingi tam, jog pagražintų/paįvairintų straipsnį korespondentams to norint ir paprašant - tiesiog reikės fotografuoti specialias nuotraukas straipsnio viršeliui. Fotografai taip pat kuria savo albumus.

 

Ką reikės daryti?

Daryti nuotraukas yra verta dėl daugelio dalykų, išsibandysi save, išmoksi gražiai fotografuoti žaidimą, susirasi puikų modpacką jog tavo nuotraukos pagerėtų kas lems jog tavo žaidimo patirtis gerės.

 

Kodėl verta daryti nuotraukas? Ką už tai gausiu?

Forume - išmoksi įkelti nuotraukas taip jog jas rodytų iškarto be linko, gausi reputacijos taškų, pasikelsi savo forumo profilį. Žaidime - už išrinkta geriausia albuma gausi piniginį prizą/premija.

 

Kaip čia patekti?

Čia galite patekti paprastu būdu - tereikia užpildyti anketą, bet žinoma turėsite įrodyti, jog esate vertas šių pareigų ir, kad į darbą žiūrėsite atsakingai. , kaip gi bebūtų kviečiu visus norinčius pildyti anketą ir galbūt atrasit dalelę savęs http://lsgyvenimas.l...ketos-šablonas/

 

 

Jeigu kyla klausimų dėl mūsų veiklos/fotografų visada drąsiai kreipkitės:

Dc: Rokas#6918; Forume ir žaidime /sms Rock_Lacoste


Šį pranešimą redagavo Rock_Lacoste: 16 kovo 2023 - 00:05

  • 0

tL7uMTb.jpg





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)