buvo ant dvieju ranku
Na ir kaip su pilna narkoze dare operacija ? kiek laiko kol pilnai isgijo
buvo ant dvieju ranku
Na ir kaip su pilna narkoze dare operacija ? kiek laiko kol pilnai isgijo
koks skirtumas niekada nesikeikiu kiek kam kas gijo. vienas vpsh nieko nedarys, kitas gipse sedes belekiek laiko ir tas pats bus. kiekvienas gi skirtingai gyvena... nereiskia, kad kazkokiam duxui sugyjo per 3 dienas tai ir tau sugis. reikia moket hujarint, kad rankos neluztu...
koks skirtumas niekada nesikeikiu kiek kam kas gijo. vienas vpsh nieko nedarys, kitas gipse sedes belekiek laiko ir tas pats bus. kiekvienas gi skirtingai gyvena... nereiskia, kad kazkokiam duxui sugyjo per 3 dienas tai ir tau sugis. reikia moket hujarint, kad rankos neluztu...
eik tu niekada nesikeikiu hujarintojau kalbet ir temoki as irgi maniau kad teisingai viska moku bet pasirodo ne tuo kampu ipisi ir vsio tiek cia tereikia, o kad tu atviciaj be pirstiniu nesimuses tai nezinai, kad taves nieks nelauks kol tu y stovesena atsistosi ar apsilsi vapshe tavo durni komentarai cia nereikalingi man tereik tu zmoniu kuriem panasiai buvo. sik slyvom, o tie kurie cia galvoja, kad giriuos tai galiu pasakyt kad ner ko cia girtis
Šį pranešimą redagavo MATTEWGILTON: 12 rugsėjo 2016 - 15:50
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬Garbes administratorius▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬Administratorius nuo 2018 sausio 2d. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
baik juokus, mergaiciu mustynes, kulokas kaip pas mergina tai ir luzta
tavo veidas kaip pas mergina delto ir niekada nesikeikiu tave
what
Mergaite tu mergaite, kada tu pradesi mastyt kaip zmogus, geda man rasyt butu tokius komentarus,uztenka man "mergaites" kuloko,kad tokius teslagalvius kaip tu isjungciau. eik savo melynu batu valyt poviliuk ne tau sita tema apskritime
Šį pranešimą redagavo MATTEWGILTON: 13 rugsėjo 2016 - 14:38
:DDDDDDDDDDDDDD rekttavo veidas kaip pas mergina delto ir niekada nesikeikiu tave
Nelabai suprantu, ka cia pasieksi tokiu dalyku klausinedamas? Jeigu tau taip idomu , reikejo pacio daktaro klausti , kokios buvo kitiem aplinkybes Taip grynai atrodo , kad kazkam trenkei ir bandai girtis , parodai tik , kad tau reikia demesio. Nusimauk triusikelius ir begiok po gatve , gausi tu jo.
Nelabai suprantu, ka cia pasieksi tokiu dalyku klausinedamas? Jeigu tau taip idomu , reikejo pacio daktaro klausti , kokios buvo kitiem aplinkybes Taip grynai atrodo , kad kazkam trenkei ir bandai girtis , parodai tik , kad tau reikia demesio. Nusimauk triusikelius ir begiok po gatve , gausi tu jo.
Dar vienas sudo gabalas, buciau ligoninej paklausciau von is temos riebale, diskutuot niekada nesikeikiu neleis
niekada nesikeikiu ilgai buvo viskas nes ant dviejų rankų dar... 2mėn. kažkur su gipsu ;d bet taip sunku išeit nuo to narkozo t.y atprast.
po to kai nueme gipsa jautes pasekmes ?
ne toj pozicijoj kaulas biskeli xDDD
jo atrodo gerai, skaudejo dar geriau
geras savaitgalis paturetas tai yra delnikaulis, turejau ir as toki atveji man gipsas nepadejo, bet operacija padejo:) kaip gipsavo buvo ranka kaip bandele, tinimas atslugo, tai gipsas sau kaulas sau tad man teko operuoti ir deti ploktele bei keleta sriubiku:) tikiuosi tau nereikes operacoju
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)