ti ko manis ne?
Prisijungti Registruotis

ech LSG
Parašė 11 rugsėjo 2016 - 01:42

Ka galiu pasakyti, video tikrai yra tikras, viskas parodyta kaip kas dabar vyksta, ir aisku, pats as siandien leavinau LSG. Aisku prisijungsiu karts nuo karto, pazet kaip sandeliai ir pns, bet servas yra zluges B-). Sekmes visiems ;c
Parašė 11 rugsėjo 2016 - 01:53

Marozas, 10 Rugs 2016 - 23:08, pasakė:
Realiai tai nihuja nesupratau
Nu supratau, bet tai ka parodo tie forumo acc?
![]()
![]()
Zmones, kurie buvo mldc, del kuriu servas buvo toks kaip vaizduojami video pradzioje
APIE VISKA RESURECTION
Paremk eventus, konkursus, zinutes, giveaway ir gauk aciu
Hall Of Fame.
KING/ELITAS/DIEVAS
1. Kamikadze_Karanashi
2. [tavo_nick gali buti cia]
3. [tavo_nick gali buti cia]
4. [tavo_nick gali buti cia]
5. [tavo_nick gali buti cia]
6. [tavo_nick gali buti cia]
Parašė 11 rugsėjo 2016 - 06:51

Dabar pagalvokite visi, apie šitą serverį rašo žmonės vien tik blogus atsiliepimus, apie kitus serverius - gerus. Problema yra tame, kad čia yra per mažai veiklos naujokams, jie nesupranta ką čia daryti, pazaide kelias valandas atsijungia ir viskas. Šitas serveris yra nelabai pritaikytas naujokams pradėti žaidimą .
Parašė 11 rugsėjo 2016 - 09:19

Šį pranešimą redagavo Hailexas: 11 rugsėjo 2016 - 09:22
Parašė 11 rugsėjo 2016 - 09:24

Hailexas, 11 Rugs 2016 - 07:19, pasakė:
Tiesa mano galva yra tokia: Turi būti noras čia žaisti,didelis įdomumas jeigu jus turite dėl ko čia žaisti,tuomet ir nusispjaut bus ant valdžios,atnaujinimų bei konfliktų.Tiesiog ramiai sau žaisit į nieka nekreipdami dėmesio.Manau tai būdavo kiekvienam naujokui,iki šiol yra žaidėjų kurie žaidžia ir jiems įdomu.Ir jiems nerūpi kas būvo ankščiau jie gyvena dabartimi o ne praeitimi.Kiekvienas senbuvis kuris pražaidęs 3-4 metus ar net daugiau, jam viskas čia neįdomu tiesiog ir jis stengiasi parodyti kaip įdomu buvo ankščiau,tačiau jūs nesuprantate,kad naujokams nereikia jokių atnaujinimu ir pnš,jiems ir dabar įdomu čia žaisti,o kai pražais keleta metų patys viska supras.Nuomonę parašiau remdamasis asmenine patirtimi,kai buvau naujokas net nežinojau kas tas Benas ir man buvo neįdomu,tissiog turėjau savo tikslų dėl kurių būdavo įdomu žaisti ir nereikėjo jokios kitos veiklos ar atnaujinimų.
Išvada yra viena - visiems serveris atsibosta,prisimenat kaip būdavo įdomu ankščiau žaisti ir bandote kažką įdordyti.
Priminei man Beila, kai jis pretendavo į adminus ir irgi bandė kažką irodynėt kaip tu dabar, bet poto vistiek pasakė tai ką mąsčiau aš ir daug kitų. Tad, soz, suprasi veliau galbut.
If you don't share someone's pain. You can never understand them.
Parašė 11 rugsėjo 2016 - 09:33

Gordanas, 11 Rugs 2016 - 07:24, pasakė:
Priminei man Beila, kai jis pretendavo į adminus ir irgi bandė kažką irodynėt kaip tu dabar, bet poto vistiek pasakė tai ką mąsčiau aš ir daug kitų. Tad, soz, suprasi veliau galbut.
Matau nesupratai mano komentaro esmės Man pačiam jau seniausiai pabodo čia žaisti ir yra neįdomu.Nebnadau aš nieko įrodynėti,viską ką norėjai parodyti su šiuo video pilnai su tavimi sutinku.Žaidžiu čia vien dėl to,jog pretenduoju į aukštas pareigas.Savo komentaru norėjau pasakyti,kad betkuriam senbuviui jau viskas atsibodo,o naujokams įdomu žaisti ir nusispjaut jiems ant visų atnaujinimų ar serverio valdžios,tiesiog jiems įdomu žaisti ir žaidžia,tačiau tie dabartiniai naujokai po keleta metų patys viska supras
Viską suprantu ka tu su šiuo video norėjai įrodyti,bet dar kartą kartoju.Kalbu apie naujokus,kurie žaidžia dabar
Šį pranešimą redagavo Hailexas: 11 rugsėjo 2016 - 09:34
Parašė 11 rugsėjo 2016 - 09:38

Hailexas, 11 Rugs 2016 - 07:33, pasakė:
Matau nesupratai mano komentaro esmės
Man pačiam jau seniausiai pabodo čia žaisti ir yra neįdomu.Nebnadau aš nieko įrodynėti,viską ką norėjai parodyti su šiuo video pilnai su tavimi sutinku.Žaidžiu čia vien dėl to,jog pretenduoju į aukštas pareigas.Savo komentaru norėjau pasakyti,kad betkuriam senbuviui jau viskas atsibodo,o naujokams įdomu žaisti ir nusispjaut jiems ant visų atnaujinimų ar serverio valdžios,tiesiog jiems įdomu žaisti ir žaidžia,tačiau tie dabartiniai naujokai po keleta metų patys viska supras
Viską suprantu ka tu su šiuo video norėjai įrodyti,bet dar kartą kartoju.Kalbu apie naujokus,kurie žaidžia dabar
Tai aš naujokam, ir nerodžiau kad nėr atnaujinimų čia ar panašiai, aš tiesiog paradau tiesą kokia čia yra. Mūsų valdžia prašo parodyti kaip čia sakoma "zjbs" sandelius,dažus ir kitka, nors nieko ten senai nebevyksta, aš žaidžiu nuo 2012 galima sakyt, ir nuo tuo laiko aš realiai nepamenu jokių "ahuenu" pakeitimu, grubiai sakant galima teigti jog 4/5 metai šitas servas stovi vietoj, nors galėjo judet daug aukščiau. O atnaujinimai niekada nesikeikiu man budavo visad, nes pražaidęs tiek laiko senai supratau, kad čia nieko nebebus jau
If you don't share someone's pain. You can never understand them.
Parašė 11 rugsėjo 2016 - 09:47

Gordanas, 11 Rugs 2016 - 07:38, pasakė:
Tai aš naujokam, ir nerodžiau kad nėr atnaujinimų čia ar panašiai, aš tiesiog paradau tiesą kokia čia yra. Mūsų valdžia prašo parodyti kaip čia sakoma "zjbs" sandelius,dažus ir kitka, nors nieko ten senai nebevyksta, aš žaidžiu nuo 2012 galima sakyt, ir nuo tuo laiko aš realiai nepamenu jokių "ahuenu" pakeitimu, grubiai sakant galima teigti jog 4/5 metai šitas servas stovi vietoj, nors galėjo judet daug aukščiau. O atnaujinimai niekada nesikeikiu man budavo visad, nes pražaidęs tiek laiko senai supratau, kad čia nieko nebebus jau
Suprantu bet pats pagalvok.Šiom reklamom apie sandėlius,dažus ir pnš,bandoma pritraukti naujokus,o jiems tai yra įdomu.Taip paprastiems žmonėms kurie pražaidę apie 2-3-4 ir daugiau metų jiems neįdomu tai.Taip sakau,nes kalbu iš asmenines patirties.Turiu realybės draugą kuris žaidžia sampą ir jis kažkaip nesidomi jokiais konfliktais ar valdžia
sandėliai,dažai,darbai jam yra įdomus
o mums visiems,jau seniausiai pabodę tai.
Šį pranešimą redagavo Hailexas: 11 rugsėjo 2016 - 09:48
Parašė 11 rugsėjo 2016 - 13:34

yup, butu benas anksciau susivokes, kad biski negerai padare kai kuriems zmonems pareigas suteikdamas, nebutu visas sitas bardakas prasidejes, gal tuomet ir su naujovem butu buve imanoma sita ,,projekta'' atgaivint, o dabar post factum
Šį pranešimą redagavo Algirdas Gradauskas: 11 rugsėjo 2016 - 13:35
Parašė 11 rugsėjo 2016 - 18:34

Algirdas Gradauskas, 11 Rugs 2016 - 11:34, pasakė:
yup, butu benas anksciau susivokes, kad biski negerai padare kai kuriems zmonems pareigas suteikdamas, nebutu visas sitas bardakas prasidejes, gal tuomet ir su naujovem butu buve imanoma sita ,,projekta'' atgaivint, o dabar post factum
posfactum harambe prikelt
Gali isvaryt zmogu is LSG bet LSG is zmogaus ne
Parašė 13 rugsėjo 2016 - 20:42

Jėzus, 13 Rugs 2016 - 17:52, pasakė:
Ne vienas :/Cia as viens nematau jokios problemos serve? Matau problema zaidejuose, kurie nusiteike kad cia viskas blogai ir atsibode, nieko nesikeicia ir ikalbineja kitus taip pat nusiteikt.
“One day you’ll leave this world behind, so live a life you will remember.” - The nights, Avicii
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)