fast af so niekada nesikeikiu
ai ir kas rusu nemokat laikas ismokt niekada nesikeikiu
Šį pranešimą redagavo Gordanas: 08 rugpjūčio 2016 - 23:23
Rusu rp servai pagal mane niekada nesikeikiu, nes ten jau per daug isijaute zmones roleplay. Sakot cia pas mus kai verkia del zaidimo? Vienam rusu serve vos bana negavau uz tai, kad su drauge snekejom apie real life reikalus. Pamiseliai ten biski rpg'shnikai.
:DDD Laukiam ryto kai aidas pažės. Btw gali įmest ir aido reakcija kai aidas gauna drk
k
:DDDDDDDDD jo imesk aido reakcija
k
Rusu rp servai pagal mane niekada nesikeikiu, nes ten jau per daug isijaute zmones roleplay. Sakot cia pas mus kai verkia del zaidimo? Vienam rusu serve vos bana negavau uz tai, kad su drauge snekejom apie real life reikalus. Pamiseliai ten biski rpg'shnikai.
Bet pas juos visai nieko, nežaidžiau, bet mačiau video, realiai kitoks žaidimas, ten žinok iš vienos pusės maloniau žaist. Neturių tiek žinių rusų kalboje kad ten žaist, realiai norėčiau palošt ten.
If you don't share someone's pain. You can never understand them.
gerulis +rep, ir laukiam aido reakcijos ![]()
ci tai tiesa
nesveiki tikrai yra. as ten nelosiu bet draugas ikalbejo ateit padurniuot bsk parasiau i chata kad iki tuliko einu tj grysiu ban gavau
Gali isvaryt zmogu is LSG bet LSG is zmogaus ne
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)