1. Vardas_Pavardė žaidime: Egis_Boo
2. Patiekalo pavadinimas: Rausvojo tuno užkandis
3. Panaudoti maisto produktai:
Įmonė: Lsgyvenimas.lt
Restoranas "Terrazza"
Technologinės kortelės Nr. LSG - 1
Patiekalo pavadinimas: Rausvojo tuno užkandis
Gaminio norma: 1 porc
Data :2016 07 24
№ Komponento pavadinimas Mat. vnt. Brutto Neto
.1 Rausvasis tunas Kg 0,080 0,070
.2 Sviestas Kg 0,020 0,020
.3 Valgomoji druska Kg 0,002 0,002
.4 Vynuoginiai pomidorai Kg 0,025 0,025
.5 Alyvuogių aliejus Kg 0,010 0,010
.6 Ridikėliai Kg 0,010 0,008
.7 Švieži smidrai Kg 0,035 0,035
.8 Šviežios voveraitės Kg 0,030 0,025
.9 Žirnių daigai Kg 0,002 0,002
.10 Sojos padažas "Yamasa" Kg 0,010 0,010
.11 Juodieji pipirai Kg 0,001 0,001
.12 Alyvuogių žemė Kg 0,001 0,001
.13 Molėkulinė virtuvė "Xantana" milteliai 0,001 0,001
Produktų išeiga: Kg 0,210
1 - 1.jpg 87.7KB 0 downloads Susiperkame ir susiruošiame produktus
2 - 2.jpg 68.37KB 0 downloads Rausva tuną pjauname taip kad gautume stačiakampio formos, barstome druskos ir pipiru.
3 - 3..jpg 164.25KB 0 downloads Į įkaitinta keptuve pilame alyvuogių aliejų ir dedame rausvo tuno filė ( Kepame iš vienos pusės, arba kol vidinė temperatūra bus ne aukštesne nei +48C - 52C temperatūros)
4 - 3.jpg 159.62KB 0 downloads Į ikaitinta keptuve dedame sviesta bei voveraites, ir kepame kol gražiai apskrus, padardinkime druska, bei juodaisiais pipirais.
5- 4.jpg 62.41KB 0 downloads Ridikėlius susipjaustome gražiais tolygiai griežinėliais ( arba kaip jum patinka )
6- 7.jpg 43.8KB 0 downloads iš sojos padažo, lėkštėja komponuojame antspaudą ( antspaudas darosi - tirštesnis padažas ir paimkit bet koki indą su lygiu dugnu )
7- 8.jpg 43.61KB 1 downloads Į gauta antspaudą dėliojame šviežius smidrus ( blančiruotus ) vynuoginius pomidorus, keptas šviežias voveraites.
8 - 9.jpg 63.64KB 0 downloads na ir dedame viena linija ridikėlius, ant ridikėliu dedame kepta rausva tuną, papuošimui naudojame žirnių daigus.
9 - 10.jpg 75.64KB 1 downloads susitvarkom visą bardaką nuo darbų
10 - 11.jpg 62.76KB 1 downloads tai ir sakau, skanaus
Attached Files
Edited by Boo, 24 July 2016 - 13:07.