Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Gidas: Eventai ir jų reikšmė.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
34 atsakymai į šią temą

#1
Tupac_Shakur

Tupac_Shakur

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 789 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:b

DM - tai paprastas deathmatch(žudymasis, daužymasis. kova iki mirties) stiliaus eventas. Administratorius nieko nesakęs išdalina ginklus ir jus paleidžia šaudytis.

TMDM - Taip pat deathmatch sitiliaus eventas. Administratorius surenka dvi komandas ir išdalina jiems skinus ,bei ginklus. Su kuriuo esate skinu ,tai ieškokite savo komandos narių su tais pačiais skinais. O priešai aišku bus su priešingais. Taip ,kad linkiu jum gero taškalo :)

DM dgl (deagle) ar sg (shotgun) 1x1 - manau čia daug nereik aiškinti. Administratorius išrenka duoda jum ginklą sg (shotgun) ar dgl (deagle. Dažniau deagle . Sustato jus eilute prie sienos ir tiesiog atsiktinai išrenka jum priešą prieš kurį eisite 1x1 su tais ginklais iki mirties.

Last man standing (LMS) ar MASS DM - eventą skirtingai vadina, bet manau dažniausiai taip. Atsiteleportinate į vietą (dažniausiai būna patalpoje) ir administratorius nieko nelaukęs duoda jum ginklą ir jūs kovojat pats už save. Šį eventą yra ITIN sunku laimėti. Manau čia yra laimės dalykas. Administratorius nebūtinai jum gali duoti ginklą , jis tiesiog gali jus paleisti ir daužysitės su kumščiais. Daug kraujo.

Extra Bike/MOTO/Car - šį eventą gali lengvai vesti ir VIP žaidėjas. Tiesiog pamatote šį užrašą ir pasiėmat mašiną ar brtvą , ar dviratį. Parašot niką to žaidėjo kuris veda eventa (/kur Vardenis_Pavardenis) ir vykstate pas jį . Bandote užsiropšti kur jis, bet su transporto priemone. T.y. Užšokti.

Race - manau nereikia aiškinti. Lenktynės. Administratorius nurodo su kokiom tranpsorto priemonėm galima lenktyniauti. Gali būt ,kad rašyt komandą /event . Nes yra specialios event mašinos. Atsiteleportavę BŪTINAI parašote komandą /join ir  atvažiavę į raudonai pažymėtą trikampį minimap'e ir parašot /ready. Smagių lenktynių :D

Klausimanija - šį eventą gali rengti ir VIP žaidėjas. Tiesiog reikia žinoti atsakymą. Pvž Skrenda du gandrai , kokie salės parketo išmatavimai ,jei ežiukui dabar 2 metai? Dažniausiai klausimai būna istoriniai , geografiniai ar arba apie serverį.

Atspėk žodį event - Eventą gali rengti ir VIP žaidėjas. Parašo jis maždaug teip: N_ _ I U  _D_ I_N Na ir atspėkit koks čia junginys jau :) Gali būti ir daugiau žodžių arba vienas.

Find event - reikia surasti žmogų :o Event gali daryti ir VIP žaidėjas . Nemanykite , jog esate gudrūs ir jum padės /kur komanda. Žaidėjas bus užsislėpęs. Jis jum duos HINT (tą... kaip tą... užstrigo. Duos krč mįslę , pasakys ką jis mato ) . Reikia gerai žinoti Los Santos miestą.

Bulių kautynės - Ypač retas eventas. Administratoriai jį pamiršo. Jis vyksta Los Santos FORUM (stadione) . Galite ten nuvažiuoti ir apsižvalgyti. Bus specialios mašinos. Reikia įlipti į jas ir kitus trankyti ,kol tavo pačio mašina liks sveika. Čia labai smagu :)

Bėk nuo saw (pjūklo) - administratorius atiteleportuoja žaidėjus (dažniausiai neribota kiekį) paleidžia startą ir pjausto jus su pjūklu. Tikslas- išlikti vieninteliam gyvam.

Išsilaikyti ant? - eventas reikalaujantis išsilaikyti ant kžkokios tai transporto priemonės kaip hydra, ar koks kitas lėktuvas. Administratorius skraido kol visi nukrenta ir lieka vienas nugalėtojas.

Parkour event - manau daug aiškinti nereikia. Kaip lenktynės tiesiog bėgant. Reikia šokti per pastatus , įveikti tvoras ir t.t.

Monetos event - šį eventą gali vesti VIP žaidėjai ir Administratoriai. Dažniausiai rengia VIP žaidėjai. Susirenka žmonių grupė norinti išsilošti pinigų . Naudoja komanda /moneta . Jie būna iškart susitarę , jei Juozas sakė kad herbas , o Chronius ,kad skaičius. Tai jeigu iškrenta skaičius Chronius pasiėmą laimėtą pinigų sumą. DĖMESIO. Jeigu jus apgavo, adminai padėti negali, nebent jūs juos būnat išsikviete per monetos metimą.

Šok ant HE(granatos) - asmeniškai, tai man reikėjo pabūti 2 eventuose tokio tipo ,kad suprasčiau kas čia per š.. Taigi , administratorius ar to evento vedėjas meta HE ir reikia taip atitaikyti ,kad sprogstant HE užšoktum ant laiptelio ir pastato.

Ruletė - žaidimas paprastas. Administratorius visus sustato ratuku ir einant pagal eilę visų klausia skaičius ar herbas. Pasakote savo spejimą ir jeigu atspėjate , tada administratorius (ar vedėjas to event) pereina prie kito žaidėjo ir jei šis neatspėja eina į rato vidurį. Tada visi žaidėjai turi po 1 deagle kulką. Jei jūs jį nušaunat, tai jis jau pralaimėjo, jei ne - atgal į savo vietą. Tai ir vyksta ratuku. Yra etapai, kas 1 etapa duodama daugiau kulkų. Man asmeniškai labai patinka šis eventas.



Jeigu pamiršau kokį tai eventą parašykite apačioj.


Šį pranešimą redagavo Basmasteris: 28 gruodžio 2013 - 00:15

  • 0

#2
Grand Zulu

Grand Zulu

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 286 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
Mass DM man rodos pamiršai :D
  • 0
Paveiksliukas
Kiekvienas turi fotografinę atmintį, bet ne kiekvienas - juostelę.
Studentas iš pradžių nesupranta, vėliau - pripranta.
Skrydžio malonumui pajusti parašiutas nereikalingas, jis reikalingas, jei norėsi tai pajusti ir antrą kartą.
Mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis - trys nesuderinami dalykai.

#3
Lenny Watson

Lenny Watson

    1377

  • Forumo dalyvis
  • 1.567 Pranešimai
  • Gyv. vietaŠilutė!
Vistiek , kad paaiskinai +karma..
  • 0

#4
Augustas

Augustas

    Pažengęs

  • Forumo dalyvis
  • 206 Pranešimai
  • Gyv. vietaGargždai

Nežinau ar tokia tema yra ar ne. Tačiau ją padarysiu.


Taigi , naujokai ateinate į serverį ir pamatote visokius "extra bike event" ir galvojat kas čia per event . Aš jum padėsiu.
Surašysiu žemiau visus paaiškinimus apie eventus ir jų sutrumpinimus.

DM- tai paprastas deathmatch(žudymasis, daužymasis. kova iki mirties) stiliaus eventas. Administratorius nieko nesakęs išdalina ginklus ir jus paleidžia šaudytis.

TMDM- Taip pat deathmatch sitiliaus eventas. Administratorius surenka dvi komandas ir išdalina jiems skinus ,bei ginklus. Su kuriuo esate skinu ,tai ieškokite savo komandos narių su tais pačiais skinais. O priešai aišku bus su priešingais. Taip ,kad linkiu jum gero taškalo :)

DM dgl (deagle) ar sg (shotgun) 1x1- manau čia daug nereik aiškinti. Administratorius išrenka duoda jum ginklą sg (shotgun) ar dgl (deagle. Dažniau deagle . Sustato jus eilute prie sienos ir tiesiog atsiktinai išrenka jum priešą prieš kurį eisite 1x1 su tais ginklais iki mirties.

Last man standing (LMS)- eventą skirtingai vadina, bet manau dažniausiai taip. Atsiteleportinate į vietą (dažniausiai būna patalpoje) ir administratorius nieko nelaukęs duoda jum ginklą ir jūs kovojat pats už save. Šį eventą yra ITIN sunku laimėti. Manau čia yra laimės dalykas. Administratorius nebūtinai jum gali duoti ginklą , jis tiesiog gali jus paleisti ir daužysitės su kumščiais. Daug kraujo.



Extra Bike/MOTO/Car- šį eventą gali lengvai vesti ir VIP žaidėjas. Tiesiog pamatote šį užrašą ir pasiėmat mašiną ar brtvą , ar dviratį. Parašot niką to žaidėjo kuris veda eventa (/kur Vardenis_Pavardenis) ir vykstate pas jį . Bandote užsiropšti kur jis, bet su transporto priemone. T.y. Užšokti.

Race- manau nereikia aiškinti. Lenktynės. Direktorius nurodo su kokiom tranpsorto priemonėm galima lenktyniauti. Gali būt ,kad rašyt komandą /event . Nes yra specialios event mašinos. Atsiteleportavę BŪTINAI parašote komandą /join ir  atvažiavę į raudonai pažymėtą trikampį minimap'e ir parašot /ready. Smagių lenktynių :D

Klausimanija- šį eventą gali rengti ir VIP žaidėjas. Tiesiog reikia žinoti atsakymą. Pvž Skrenda du gandrai , kokie salės parketo išmatavimai ,jei ežiukui dabar 2 metai? Dažniausiai klausimai būna istoriniai , geografiniai ar arba apie serverį.

Atspėk žodį event- Eventą gali rengti ir VIP žaidėjas. Parašo jis maždaug teip: N_ _ I U  _D_ I_N Na ir atspėkit koks čia junginys jau :) Gali būti ir daugiau žodžių arba vienas.

Find event - reikia surasti žmogų :o Event gali daryti ir VIP žaidėjas . Nemanykite , jog esate gudrūs ir jum padės /kur komanda. Žaidėjas bus užsislėpęs. Jis jum duos HINT (tą... kaip tą... užstrigo. Duos krč mįslę , pasakys ką jis mato ) . Reikia gerai žinoti Los Santos miestą.

Bulių kautynės- Ypač retas eventas. Administratoriai jį pamiršo. Jis vyksta Los Santos FORUM (stadione) . Galite ten nuvažiuoti ir apsižvalgyti. Bus specialios mašinos. Reikia įlipti į jas ir kitus trankyti ,kol tavo pačio mašina liks sveika. Čia labai smagu :)


Sticky padėtų :)

Jeigu pamiršau kokį tai eventą parašykite apačioj. Įvertinkite ar padėjau ar ne paspausdami +karma ar nepaspausdami  :(

Klaida kur paryškinau manrodos prie race event:D
  • 0
Senas nikas Augustas_Sumskis, naujas Dzaky_Chan

#5
Tupac_Shakur

Tupac_Shakur

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 789 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:b

Mass DM man rodos pamiršai :D

Tai čia kaip last man standing
  • 0

#6
Shakylas

Shakylas

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 616 Pranešimai
  • Darbas:b
Moneta pamiršai :(
  • 0
Paveiksliukas

#7
Lenny Watson

Lenny Watson

    1377

  • Forumo dalyvis
  • 1.567 Pranešimai
  • Gyv. vietaŠilutė!
Moneta- Vipų paskelbiamas event HP viduje, visi jame gali dalyvauti, mesti moneta burtu keliu is pinigų. Ar namų, bet mašinų..
  • 0

#8
vilmantas

vilmantas

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 847 Pranešimai
  • Gyv. vietaGal dar raktų reikia ?
išsilaikymas ant stovinčio pamiršai , taipogi išsilaikymas ant hydros , ant vieno rato , stulpų trankymas , monetos stafke, begimas nuo sow, parkour ir kiti eventai :)
  • 0
Ilonyte :* C:\Users\Dokis\Desktop\epic-fail-dokis-naked-with-little-boy-in-the-bath-pal1.gif

#9
Lukas M.

Lukas M.

    Old School

  • Forumo dalyvis
  • 951 Pranešimai
  • Darbas:b
  • VIP:t
Captain obvious strikes again!!
  • 0

sig.php?player=23CM%20Skausmo


#10
Ernestas Žapkinas

Ernestas Žapkinas

    Asas

  • Forumo dalyvis
  • 1.190 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
Ir kaip taip netingi? :D
  • 0

tumblr_mx4hf2wQiy1s98t51o1_500.gif

tumblr_mx4n34Z5zN1snvs3ko1_500.gif


#11
Notorious

Notorious

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 259 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius.
Padėjai ačiū. ;)
  • 0

#12
Frederic_Beigbeder

Frederic_Beigbeder

    Dažnas dalyvis

  • Forumo dalyvis
  • 84 Pranešimai
  • Gyv. vietaUtena
Gerai padirbėta. Net ir man padėjai. ;D Sticky tikrai turėtų uždėt.
  • 0


6699c7509d96f33f33ab7b5cccd3a929174.png

 


#13
Lenny Watson

Lenny Watson

    1377

  • Forumo dalyvis
  • 1.567 Pranešimai
  • Gyv. vietaŠilutė!
Žinoma jau daugelis komadu, ar paaiškinimų..
  • 0

#14
David_Mcclure

David_Mcclure

    Rimtas

  • Veteranas
  • 285 Pranešimai
+KARMA
  • 0
Istikimas LSG nuo; 2012-05-17
<img src="http://www.part.lt/i...9783e58110.png" />

#15
Jason Carter

Jason Carter

    Head Administrator.

  • Užblokuotas
  • 916 Pranešimai
  • Gyv. vietaDangus.
  • Darbas:ko
  • XP:420blazeit
Pravers naujokams. Tokiem kaip as  :'(.
  • 0
Some people.
Just need .
A high-five. 
In the face.
With a chair.

#16
Paul_Pueblo

Paul_Pueblo

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 303 Pranešimai
Maladiec.  :!
  • 0
Paveiksliukas

#17
Dovis_Gren

Dovis_Gren

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 437 Pranešimai
  • Gyv. vietaSiauliai
Saunu, bet vistiek nesupratau su tuo sok ant he .. ;D
  • 0

Sužinok apie tai - http://lsgyvenimas.l.../53481-haxball/
Paskolos! - http://lsgyvenimas.l...-mogo-lizingas/

[media][media][/media][/media]
 


#18
Martynas1373384216

Martynas1373384216

    Rimtas patarėjas

  • Forumo dalyvis
  • 778 Pranešimai
  • Gyv. vietaGargždai
Puiku tinka naujokam :D
  • 0

#19
Andrew Oconner

Andrew Oconner

    Veteranas

  • Elitas
  • 1.672 Pranešimai
Tas monetos eventas yra ne toks, tiesiog jūs jį iškreipiate. long time ago Dokis_Draugas sugalvojo šį eventą, aš dirbau armijoje ir dar būdavo HS. Tai gi visi susirinkdavo ant apžvalgos bokšto, sustodavo evento dalyviai į eilę ir buvo klausinėjami skaičius ar herbas ( klausiama po vieną ). Kuris žmogus neatspėja tas šoka nuo stogo ir kelionė link prizo jam pasibaigdavo. Kas atspėja keliauja toliau. Bandymas bėgti pasibaigdavo iš avp kulka į galvą. Ačiū už dėmesy ;)) Manau šį monetos eventą, apie kurį kalbate jūs, reiktų pervadinti: Monetos eventas iš statymų ;)
  • 0

#20
Gekas

Gekas

    Veteranas

  • Veteranas
  • 1.939 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipeda
  • Darbas:mc

Tas monetos eventas yra ne toks, tiesiog jūs jį iškreipiate. long time ago Dokis_Draugas sugalvojo šį eventą, aš dirbau armijoje ir dar būdavo HS. Tai gi visi susirinkdavo ant apžvalgos bokšto, sustodavo evento dalyviai į eilę ir buvo klausinėjami skaičius ar herbas ( klausiama po vieną ). Kuris žmogus neatspėja tas šoka nuo stogo ir kelionė link prizo jam pasibaigdavo. Kas atspėja keliauja toliau. Bandymas bėgti pasibaigdavo iš avp kulka į galvą. Ačiū už dėmesy ;)) Manau šį monetos eventą, apie kurį kalbate jūs, reiktų pervadinti: Monetos eventas iš statymų ;)

zodis i zodi atkartojai kaip tiksliai dokis pravedinedavo ai eventa.
  • 0
"Menas išlikti pačiu savimi kai gauni direktoriaus arba admino statusą", - Don Omar.




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)