Šablonas:
Labas. Kaip ir minėjau, esu Paulius Hustle. Tai vienas ir vienintelis turėtas nick'as žaidime. Tiek forume, tiek žaidime praleidęs esu virš metų ir per tą laiką sukaupiau apie 50.000 patirties taškų. Gidai turi panašumą su "Pagalbos" skiltimi, dirbdamas/pateikdamas gidą tu padedi kažko nežinančiam ar nemokančiam, patarimo prašančiam žaidėjui. Aš, kaip ir kiekvienas moderatorius, atlikčiau pareigą - prižiūrėčiau skiltį, kilus mintims ar žaidėjams pasiūlius, sukurčiau vieną kitą vertingą ir pamokantį gidą, taipogi ir stengčiausi įgyvendinti kitas kilusias idėjas. Tiesa, moderatoriumi buvęs dar nesu, tad tai būtų mano pirmas kartas tokiose pareigose. Ne man spręsti, ar esu geriausias, manau, tai turėtų būti palikta jums - visiems žaidėjams, į keliamus kriterijus taipogi atitinku, tad keblumų kilti neturėtų. Esu gaisrininkų direktorius, buvęs naujokų verbuotojas - šiokios tokios pareigos, kuriose sekasi(-ėsi) puikiai, norisi užimti naujų pareigų, tad noriu save išbandyti forume. Visada būdamas moderatoriumi vadovausiuosi ne tik savo mintimis, bet ir žaidėjų, aukštesnio rango administratorių idėjomis, nieko nedangstysiu, nes tai sąžinės reikalas, visi bus baudžiami palei taisykles.
Edited by Paulius Hustle, 23 October 2015 - 21:13.

Sign In
Create Account
This topic is locked

Back to top