1. Patirtis (laiku ir XP taškais) žaidime ir forume. Dabartinis, visi buvę nick'ai žaidime;
2. Ką žadate atnešti į skiltį, kurią norite prižiūrėti?(galima pateikti pavyzdžių, savo darbelių tai skilčiai, priklauso nuo to, kokia tai skiltis);
3. Jūsų nuveikti darbai forume;
4. Patirtis moderavime;
5. Ar atitinkate visus keliamus kriterijus į moderatorius? Kodėl? Ar esate geresnis už visus kitus, kurie pretenduoja į tą pačia skiltį? Argumentuokite;
6. Papildoma informacija apie jus, jūsų karjerą serveryje ir forume, kuri gali sudominti;
7. Kokiu būdu, savo prižiūrimoje skiltyje užtikrinsite tvarką, padėsite vartotojams?
Sveiki visi,
Mano dabartinis vardas žaidime Carl_Washington turėjas vieną vardą ankšsčiau Eimatam_Shadow. Tikrame gyvenime esu Ginas.. Esu iš Vilniaus gimiau ir augau čia. Turiu nei daug, nei mažai patirties taškų 50 000 patirties taškų. Serveryje praleidau 2metus per kuriuos tikrai daug ko maciau.
Žadu padėti žmonėms susitvarkyti su problemomis kurios juos spaudžia greitai ir aiškiai. Pretenduoju i Pagalbos skilty, nes ten žmonės šaukiasi daugiausiai pagalbos. Darbeliu ten dar nepadaręs, bet aš jums padėčiau.
Kažkaip neturiu kuo ir pasigirti čia forume, bet kartais atsakydavau į kai kurių žmonių klausimus. Bus tų darbų dar daug;)
Manau turiu patirtų gerą esu buvęs žaidimo moderatorius tiksliau to žaidimo forumo moderatorius. O LSgynenimas būčiau pirma kart ir noriu pažiurėti kaip dar moku dirbti.
Taip susipažinau su taisyklėmis tuo pačiu jas ir išmokau. Atitinku visus keliamus kriterijus.
Esu Ginas iš Vilniaus. Esu pasikeitęs į gerąją pusę Dabar esu draugiškas, bendraujantis, padedantis(savo nuomone). Tiesiog esu pasikeitęs(Manot to nepadriau? Spausk taip ir pamatysi ka galiu ir sugebu). Esu senbuvis žaidimą žaidzių senai.
Tai butu lengviausia manau uzdedi Ban forume ir sedi laimingi, o kita karta manau taip nebebutu.
Ačiū, kad skaitėte! Taigi balsuokime! ![]()
Edited by Washington, 18 September 2015 - 15:48.

Sign In
Create Account
This topic is locked
Guest_Washington_*
Back to top