Jump to content

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Carl_Washington Pradeda Karjera!

• This topic is locked This topic is locked
13 replies to this topic

Poll: Carl_Washington Pradeda Karjera! (26 member(s) have cast votes)

Ar leidziam Carl'ui pradeti savo Karjera?

1. Voted Taip (4 votes [15.38%])

Percentage of vote: 15.38%

2. Voted Nea (22 votes [84.62%])

Percentage of vote: 84.62%

Vote

Guest_Washington_*

Guest_Washington_*
  • Svečias

1. Patirtis (laiku ir XP taškais) žaidime ir forume. Dabartinis, visi buvę nick'ai žaidime;

2. Ką žadate atnešti į skiltį, kurią norite prižiūrėti?(galima pateikti pavyzdžių, savo darbelių tai skilčiai, priklauso nuo to, kokia tai skiltis);

3. Jūsų nuveikti darbai forume;

4. Patirtis moderavime;

5. Ar atitinkate visus keliamus kriterijus į moderatorius? Kodėl? Ar esate geresnis už visus kitus, kurie pretenduoja į tą pačia skiltį? Argumentuokite;

6. Papildoma informacija apie jus, jūsų karjerą serveryje ir forume, kuri gali sudominti;

7. Kokiu būdu, savo prižiūrimoje skiltyje užtikrinsite tvarką, padėsite vartotojams?

Sveiki visi,

Mano dabartinis vardas žaidime Carl_Washington turėjas vieną vardą ankšsčiau Eimatam_Shadow. Tikrame gyvenime esu Ginas.. Esu iš Vilniaus gimiau ir augau čia. Turiu nei daug, nei mažai patirties taškų 50 000 patirties taškų. Serveryje praleidau 2metus per kuriuos tikrai daug ko maciau.

Žadu padėti žmonėms susitvarkyti su problemomis kurios juos spaudžia greitai ir aiškiai. Pretenduoju i Pagalbos skilty, nes ten žmonės šaukiasi daugiausiai pagalbos. Darbeliu ten dar nepadaręs, bet aš jums padėčiau.

Kažkaip neturiu kuo ir pasigirti čia forume, bet kartais atsakydavau į kai kurių žmonių klausimus. Bus tų darbų dar daug;)

Manau turiu patirtų gerą esu buvęs žaidimo moderatorius tiksliau to žaidimo forumo moderatorius. O LSgynenimas būčiau pirma kart ir noriu pažiurėti kaip dar moku dirbti.

Taip susipažinau su taisyklėmis tuo pačiu jas ir išmokau. Atitinku visus keliamus kriterijus.

Esu Ginas iš Vilniaus. Esu pasikeitęs į gerąją pusę Dabar esu draugiškas, bendraujantis, padedantis(savo nuomone). Tiesiog esu pasikeitęs(Manot to nepadriau? Spausk taip ir pamatysi ka galiu ir sugebu). Esu senbuvis žaidimą žaidzių senai. 

Tai butu lengviausia manau uzdedi Ban forume ir sedi laimingi, o kita karta manau taip nebebutu.

Ačiū, kad skaitėte! Taigi balsuokime!  :)

Edited by Washington, 18 September 2015 - 15:48.

• 1

Sniper

Sniper

Dalyvis

• Senbuvis
  • 43 posts

Draugiškas, padedantis, nepalieka bėdoje. Jei nori pradėti Karjera leisiu. UŽ

• 0

Guest_Washington_*

Guest_Washington_*
  • Svečias

Dekoju uz palaikyma!

• 0

Rokas Jackas

Rokas Jackas

*ADMINISTRATORIUS*

• Veteranas
  • 2,961 posts
  • Gyv. vietasw as jackas
  • Darbas:Skelbėjas
  • VIP:Taip
  • XP:40.000
  • Laimėjo konkursą:Geriausia metų gauja

nea, neatsakingas, per daug jaunas.

• 0

Guest_Starick_Knet_*

Guest_Starick_Knet_*
  • Svečias

Paspaudziau pries, ir riebu.Esi neapmastantis zmogus,is lempos paspaudei anektoje pries nieko neparases,paklausiau zaidime kodel paspaudei  pries, tu atsakei ,kad as tau spaudziau pries.Tam yra priezastis,daugybe banu uz aimus , ir net nebandymas pasitaisyti.Tai irodo , kad esi nesaziningas zmogus.Duodant siam zmogui moderatoriu , butu pati didziausia klaida :)

Edited by Starick_Knet, 18 September 2015 - 11:27.

• 0

Guest_Washington_*

Guest_Washington_*
  • Svečias

Tu nepatinki man kitus suniukais laika va atsakymas.

• 0

<3

<3

Pažengęs

• Forumo dalyvis
  • 112 posts
  • Darbas:b
  • VIP:n

Kaip visada Už! Patikėsiu tavo žodžiais ir noriu pamatyti ką tu sugebėsi. Juk visi nori kažkaip tai pradėti. Aš UŽ!

• 0

ogVJv64.gif

J.Navara

J.Navara

Rimtas

• Veteranas
  • 373 posts

Prieš jei kam ir padedi tai tik savo draugams, o kitiem žaidėjam niekad nepadedi tiesiog apšaudai arba savo "bazara" šauni ir viskas. Tiesiog nesąmones darai.

• 0

aziz lol

aziz lol

Viršila

• Veteranas
  • 1,282 posts
  • XP:

nea, neatsakingas, per daug jaunas.

Prieš jei kam ir padedi tai tik savo draugams, o kitiem žaidėjam niekad nepadedi tiesiog apšaudai arba savo "bazara" šauni ir viskas. Tiesiog nesąmones darai.

Beto, jeigu jau rašai anketą, rašyk be klaidų.

Edited by Aᴢɪᴢ, 18 September 2015 - 13:40.

• 0

Titas_Fuksas

Titas_Fuksas

Viršila

• Veteranas
  • 1,422 posts
  • Gyv. vietaKlaipeda
  • VIP:Taip

Pries, neatsakingas, nedraugiskas ir jokios tu karjeros nepradesi :) 

• 0

Victor Casimirov

Victor Casimirov

» Stronger Than Yesterday «

• Meras
  • 6,622 posts

Prieš. Neatsakingas, ir t.t.

• 0

aziz lol

aziz lol

Viršila

• Veteranas
  • 1,282 posts
  • XP:

Apkeitęs už ir prieš vietom, daugiau už nesulauksi :|

Dar viena priežastis kodėl spaust prieš.

Edited by Aᴢɪᴢ, 18 September 2015 - 15:18.

• 0

Guest_Scott S._*

Guest_Scott S._*
  • Svečias

• 0

Guest_Washington_*

Guest_Washington_*
  • Svečias
Rakinu. Matau niekas nekenciat manes:(
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users