Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

[Straipsnis] Azteroso valdymas


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Guest_Michael'as Mitty's_*

Guest_Michael'as Mitty's_*
  • Svečias

Taigi kaip žinome, jau porą savaičių Aurimas Azteros užima Mero pareigas. Su jomis tvarkosi neblogai, sakyčiau net labai gerai. Dabar bus trumpas interviu iš jo:

Mitty: Sveikas.
Azteros: Labas.
Mitty: Kiek laiko esi meras jau?
Azteros: Nuo 2015.05.21.
Mitty: O kaip sekasi būti meru? Nes šiuo momentu esi vienas, darbo ne per daug?
Azteros: Sekasi gan neblogai, kuo toliau tuo labiau įsivažiuoju į pertvarkas, kuriu tokias sąlygas, kokių norėčiau pats, didinu privilegijas direktoriams tam, kad žaidėjai labiau siektų ir puoselėtų direktoriaus titulą. Darbo tikrai nėra per daug, vienu metu galvojau paskirti vicemerą, kuris tvarkytųsi su nelegaliais darbais, bet pertvarkiau sistemą ir to tiesiog nebereikia.
Mitty: Kiekvienas meras vis tiek turi savo svarbiausius keliamus kriterijus, kokie tavieji?
Azteros: Pirmiausia, žaidėjas, kandidatuojantis į direktoriaus kėdę, turėtų nemeluoti, kadangi jūsų prisižadėtus veiksmus aš seksiu. Galbūt atsiras ir juodieji sąrašai. Antras dalykas, į kurį aš žiūriu, yra nuoširdumas. Žmogus, kuris daro klaidas, bet jas pripažįsta ir pats apie tai pasipasakoja, yra daug vertingesnis nei toks, kuris nuslepia ir ištaiso su draugų pagalba.
Mitty: Kokias pareigas esi turėjęs?
Azteros: Huh, jeigu apie pareigas ir nuveiktus darbus, tai esu vienas iš LSG tinklaraščio įkūrėjų, valdžiau jį du metus. Serveryje turėjau transporto, mechanikų, autoklubo bei kelis kartus teisėsaugos direktorių. Visuose darbuose palikau pėdsakus, neišėjau nieko neveikęs. Taip pat du kartus administratoriaus darbas, komisijos įkūrimas, LSG televizijos įgyvendinimas.
Mitty: O sakyk, čia visi vadino korupciją, bet ar tai buvo sutapimas su naujais direktoriais, kad naujausi buvo iš Vagosų?
Azteros: Kaip jau minėjau ankščiau, renku mano manymų geriausius žmones, kurie tikrai verti posto, o dėl gaujos tai aš tik jos savininkas ir viskas.
Mitty: Ačiū už atvirumą.
Azteros: Prašau:)

Taigi, kaip pastebėjau kalbėdamas su Azterosu, kad tie, kurie vadina jį korumpuotu, nelabai teisūs, nes tikriausiai patys yra labai apsimelavę, prasukę ne vieną aferą ir tikisi gauti direktorių. Na, ir jo siekis direktoriaus darbą paversti prestižiniu, tai yra kažkas naujo. Ir jis jau tai yra pradėjęs daryti su premijomis, mes nežinome ką dar jis yra sugalvojęs kaip pagerinti direktorių įvaizdį, be to, jo didelis noras daryti viską vienam irgi yra įdomus, kadangi dvi galvos yra geriau nei viena, bet jei jis mano, kad sugebės viską vienas padaryti, tai kodėl gi ne? Bet ar sugebės? Tikėkimės, kad taip.


Kaip žinome, Azterosas yra vienas iš griežčiausių administratorių serverio istorijoje. Ankščiau galėdavome VIP chate pastebėti tokius skelbimus: radęs vagių car gauna tiek ir tiek pinigų. O kai pasirodė Azterosas, visa tai dingo būtent jo dėka, kadangi jis be gailesčio blokuodavo.

Straipsnį rašė: Michael_Mitty
Redagavo: @Aistė


Šį pranešimą redagavo Mantė Guaverra: 11 birželio 2015 - 22:47

  • 1

#2
Marko Popovich

Marko Popovich

    love is a drug, and I only get bad trips

  • Garbės moderatorius
  • 4.437 Pranešimai
  • Geriausias 2016 metų:Medikų direktorius !

Normale


  • 0

tumblr_mugmfpLHQY1sjvnm3o1_500.gif





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)