Persvarsčiau ar verta tau rašyti papeikima, šį karta atleidau, esame žmonės ir visi darome klaidų. Turiu asmeniškai atsiprašyti už įžeidinėjimus ir nepagarbą, po evento galėjai mane kick'inti/baninti bet kurią sekundę.
Sudeginai man 3 cigaretes ir dafiga nervu, nekenčiu kai zmonės susidaro bloga nuomone apie mane. Po vegos bano norėjau pasitaisyti, o kas gavosi?..: buvau apkaltintas cheatinumu, pakvietei žmogų, kad įrodtų tiesą, tam kad tu pats žiūrėtum mane, kol saudomės. Taip mane nušovė ir tu vistiek galvojai, kad as cheatinu, todėl nedavei tų 5k??? Nėra logikos... Jums atrodo, dėl to, kad laimėjau 1vs1 eventa esu aimas? Galėčiau ir toliau tęst, bet manau jau užtenka.
Edit: Atsiprašau, kad nėra garso, buvau LSG radijos eteryje ir youtube sugalvojo nutildyti visą video, dėl autorinių teisių.
03:33 - Pirmas duel
08:40 - Antras duel prieš tave patį
09:33 - Trečias duel prieš Nike
11:20 - Ketvirtas duel prieš Mantą
13:30 - Testas prieš Mantą
14:35 - Rodau visus 4 kampus vedžiodamas pelyte, nuspaudęs ESC
18:05 - Rodau GTA folder'į
Jūsų prašau, kaip forumo ministras, adminai baikit daryt tokias nesamones... Jei taip neskiriat aimo, nuo tiesiog gerai šaudančio, nemanau, kad jums tada yra lemta spresti, kas gauna banus/kickus. Jau kartą per savo klaidą leidausi būti užbanintam adminui, daugiau tai nepasikartos.
Šį pranešimą redagavo Heil Hitler: 20 gegužės 2015 - 13:45

Prisijungti
Registruotis
Tema yra užrakinta

Į viršų