Sveiki Mieli Žaidėjai,
Taigi, šiandien ta diena kuomet mūsų projektui sukanka penki metai. Galvoju ar tai daug ar mažai.. Metais - tai visai nedidelis „vaikas", tačiau savo progresu, nuveiktais darbais, matytais veidais - brandus ir pripažintas asmuo.
Norėčiau padėkoti mūsų Prezidentui, Serverio kūrėjui Benui už įdėtą darbą ne tik sukuriant, bet ir išlaikant šį projektą vienu iš populiariausių. Žinoma, viso to nebūtų be Administracijos kolektyvo: pradedant tuo ką aš atsimenu - Earl_Simmons baigiant John_Speak.. Aišku didžiausią indėlį įnešėt jūs - žaidėjai, nuo bmx'erių ir šlavėjų iki kareivių ir vagių - jūs rinkot administraciją, jūs balsavot už pasiūlymus ir jūs turit didžiausią valdžią serveryje. Ačiū tiem kurie esate kartu ne pirmus ir ne antrus metus, ir ačiū tiem, kurie čia atėjot ir kuriat viską nuo pradžių, siekiat kažko ir parodot senbūviams, kad nėra ko čia užmigt ant laurų..
Gera matyti visus jus žaidžiant ir leidžiant savo laiką čia - Los Santos ir Dilimore gyvenvietėse. Per šiuos penkis metus matėm ir juodo ir balto, tačiau mes visi esam drauge be itin didelių pykčių ir kivirčų. Aišku, pasitaiko visko, bet taip apmažinam tą rutinos spaudimą ir viskas vėl yra gerai. Gera matyti, kad metam bėgant progresuoja ne tik serveris, bet ir asmenybės.. Pvz.: Rokas_Pipiras - buvęs mano pagalbininkas seniau, aišku, nemačiau, bet forumo įrašuose radau, kad nemiegojo man išėjus. Rokas_Italas - dirbo pas mane teisėsaugoj, kai buvau Direktorius.. O dabar - Viceprezidentas.. Ir dabartinius žaidėjus, administratorius kažkas atsimins, įžvelgs jūsų kompetencijas švenčiant sekantį gimtadienį..
Planuose turėjom sumušti serverio rekordą, tačiau aplinkybės susiklostė, kad nespėjau tam pasiruošti. Tačiau vis tiek, kas dar turit kontaktuose senus žaidėjus - pakvieskit juos! Nors ir nebežaidžia, tačiau jie vis tiek mūsų serverio dalis, pakvieskit, kad bent vienai dienai pabūtų kartu su naujaisiais piliečiais, kad paminėtų mūsų gimtadienį Kartu!
Smagios visiems Lsgyvenimas gimimo dienos - norėčiau, kad šią dieną būtų kuo mažiau užblokavimų, išspyrimų iš serverio - pabūkim šią dieną be nelegalių programų, nedm'inkim svarbiose vietose, neterškim pokalbių keiksmais ir prakeiksmais.. Tiesiog pasistenkim pagal dabartinę serverio konstituciją praleisti laiką kuo smagiau!
P.S.[edit]: Dažniausiai visi kažko linkit per gimtadienį.. Bet aš nelinkėsiu jum LS piliečiai - savo gyvenimo pamatus liejat patys.. Todėl linkėk nelinkėjęs.. Nieko neprilinkėsi
Charles_Luciano
LS Ministras Pirmininkas.
Šį pranešimą redagavo Luciano: 19 gegužės 2015 - 15:42