Karolina Kazlauskait: Labas, Aurimai!
Aurimas Kolumbas: Labas.
Karolina Kazlauskait: Trumpai papasakok, kokias pareigas šiuo metu užimi serveryje.
Aurimas Kolumbas: LSG serveryje užimu Administratoriaus, Mero pareigas, gaujų kovos/statistika moderatorius, čyterių skilties moderatorius, Grove Street Families gaujos pavaduotojas.
Karolina Kazlauskait: Serveryje užimi tikrai daug pareigų. Kiek laiko užimi Mero ir Administratoriaus pareigas?
Aurimas Kolumbas: Administratoriaus pareigas užimu nuo Rugsėjo 22 dienos, o Miesto meras esu nuo Sausio 11 dienos.
Karolina Kazlauskait: Jau ilgai eini šias pareigas. Ar neatsibodo? Nežadi palikti šio projekto?
Aurimas Kolumbas: Laikas parodys. Kol kas apie šį dalyką negalvoju.
Karolina Kazlauskait: Ar sunku būti serverio Administratoriumi ir Meru?
Aurimas Kolumbas: Pradžioje buvo sunku apsiprasti su šiomis pareigomis, bet dabar problemų nėra ir viskas sekasi puikiai.
Karolina Kazlauskait: Girdėjau, esi turėjęs daug patirties gaujų gyvenime. Koks jausmas vadovauti gaujai? Ar sunku jai vadovauti?
Aurimas Kolumbas: Nuo pat savo žaidimo pradžios gaujos man patiko. Iš pradžių buvau paprastas Juciūno karys, bet laikui bėgant
norėjau turėti savo nuosavą gaują. Daugiausia pasiekiau su Varios Los Aztecas gauja. Su kitomis gaujomis pasirodžiau taip pat gerai. Turėjom iškovoje Baikerių, dylerių ir vagių direktorius. Taip pat norčiau padėkoti visai savo nuostabiai "šaikai".
Karolina Kazlauskait: Neseniai buvo iškeltas referendumas dėl Karinos_Peewee nušalinimo/įspėjimo. Ką apie tai manai?
Aurimas Kolumbas: Dabar jau nieko nemanau, nes ji pati atsistatydino.
Karolina Kazlauskait: Aurimai, gal žinai kada bus atnaujinimai? ;D
Aurimas Kolumbas: Kaip Benas vieną kartą pasakė "Prisijungiau į servą užsimaniau atnaujinimų padaryti", "Bet vis tiek nedarysiu ;D".
Karolina Kazlauskait: Ką nori pasakyti ar palinkėti LSG žaidėjams?
Aurimas Kolumbas: Norėjau palinkėti tiesiog baigti elgtis kaip mažiem vaikam ir vieną kartą suaugti.
Karolina Kazlauskait: Aurimai, ką manai apie LSG naujienų redakciją?
Aurimas Kolumbas: Kartais įdomu paskaityti interviu.
Karolina Kazlauskait: Ačiū tau, Aurimai, už interviu.
Aurimas Kolumbas: Sėkmės
Šį pranešimą redagavo KarolinaKaz: 09 gegužės 2015 - 13:26