Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Skundų informacija [BŪTINA PERSKAITYTI!]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Guest_Lukas Kacerauskas_*

Guest_Lukas Kacerauskas_*
  • Svečias

SKUNDO ŠABLONAS

Skundo pavadinimas:
[VST] / [PD] / [Aras] / [Kobra 11] / [Kareivis] pareigūno Vardas_Pavardė
Skundo vidus:
1. Jūsų Vardas_Pavardė:
2. Data, kada darbuotojas nusižengė:
3. Foto/video įrodymas (chatlogai irgi gali būti keliami, tačiau tik su vaizdiniais įrodymais):
4. Pareigūno pažeistos taisyklės (citata iš taisyklių):
5. Jūsų komentaras (neprivaloma):

 

SKUNDO TAISYKLĖS, INFORMACIJA

 

1. Skundai, užpildyti ne pagal šabloną, gali būti užrakinti ar ištrinti.

 

2. Už du atmestus skundus (per 7 dienas), būsite nubausti forume, net kai vieną iš įkeltų skundų paslėpsite/ištrinstę.

 

2.1. Už melagingą skundą, siekiant apkaltinti nekaltą pareigūną, kai šis įkelia įrodymus už visus įtarimus vertus ne daugiau kaip 1 star ir įrodo skundo autoriaus kaltę, būsite nubausti forume.

 

3. Į skundą nebus atsižvelgiama, jeigu pareigūnas prasižengė seniau nei prieš 6 valandas.


4. Jeigu skundo autoriaus nuotraukose/komentaruose matyti jo pažeidimai ir nėra įrodymų, kad už juos jis buvo nubaustas, skundas pareigūnui nebus nagrinėjamas tol, kol skundo autorius neįdės įrodymų, jog už visus pažeidimus buvo nubaustas.


5. Skunduose gali komentuoti tik:
a. skundo autorius;
b. kaltinamasis/peikiamasis darbuotojas;
c. liudininkai turintys įrodymų;
d. teisėsaugos direktoriai;
e. meras bei administracijos kolektyvas.


6. Už skunduose nereikalingus komentarus ir kitus nusižengimus forumo vartotojas yra baudžiamas įspėjimu forume ir autorius automatiškai patenka į juodąjį sąrašą.


7. Jeigu prie punkto "4. Pareigūno pažeistos taisyklės (citata iš taisyklių)" nebus įrašyta taisyklė, kurią pažeidė pareigūnas, skundas bus atmestas.


8. Gavus pareigūnui įspėjimą už padaryta nusikaltimą, jis savo kaltę gali išsipirkti sumokėjus direktoriams 50.000 eurų pinigine suma. Jei pareigūnas negali ar neturi galimybes išsipirkti savo kaltės nurodyta suma, jis negalės dalyvauti paaukštinimuose tol, kol neišsipirks gauto įspėjimo. (visi gauti pinigai keliaus i firmos pelną prieš algas.)


9. Darbuotojas gavęs skundą į jį turi atsakyti/pateikti įrodymus per 12 valandų. (išimtis: jei skundas įkeltas tame tarpe nuo 23:00 iki 3:00 tuomet darbuotojas turi 18h pateikti įrodymus), jei per šį laiką darbuotojas neatsakys į skundą, skundas bus patvirtintas. (Įrodymai gali būti pateikti per 24 valandas, tačiau su rimta priežastimi) ( Pateiktuose skundo autoriaus įrodymuose, matosi pareigūno nenuginčijamas pažeidimas. Tokiu atveju teisėsaugos direktorius gali skundą nagrinėti be pareigūno žodžio ).

 

10. Jei skundo autorius skunde arba video platformoje apie pareigūną šneka nepagarbiai, jį įžeidinėja, skundas bus atmetamas, nors ir įrodymuose bus matyti, kaip pareigūnas pažeidė taisykles.


11. Žmogus, parašęs ar ketinantis parašyt teisėsaugos darbuotojui skundą ir siūlantis susitarti, kad išimtų / neįdėtų skundo, bus baudžiamas forume, o skundas bus atmestas.


12. Darbuotojas, siūlantis pinigų ar kitokį turtą žaidėjui, kad būtų išimtas skundas, tai bus traktuojama, kaip kyšio siūlymas. (Išmetimas iš darbo, su Black List)


13. Pateiktuose įrodimuose, skundo temoje turi matytis pareigūno Vardas_Pavardė, jei įrodymuose nesimatys pareigūno Vardo ir Pavardės, į jūsų pateiktus įrodymus ir skundą nebus atsižvelgta.

 

14. Jei skundo autorius savo skunde apskųs du ar daugiau pareigūnus, skundas bus atmestas. Privalo būti sukurti atskiri skundai pareigūnams už jų nusižengimus.

 

15. Negalima kelti skundų už draugą ar kitą asmenį. Naudoti įrodymus prieš pareigūną dėl nusižengimo, galima tik turint savo medžiagą. Kitaip skundas bus atmestas, o autorius bus
baudžiamas forume.
 
16. Jeigu įkėlėte pareigūnui skundą, draudžiama jį paslėpti/užrakinti, draudžiama ištrinti nuotraukas/video, jei jame pareigūnas pateikė įrodymus.
 
17. Jei darbuotojas gauna skundą ir išeina iš darbo, skundas bus vis tiek išnagrinėtas pagal visas taisykles ir darbuotojas bus nubaustas.
 
18. Pareigūnas privalo pateikt neapkarpytą/neužtušuotą nuotrauką/video, kitaip skundas bus patvirtintas. ( išimtis : galima paslėpti asmenines žinutes  )
 
19. Žaidėjas įkėlęs skundą ant darbuotojo, turi pateikti neapkarpytą nuotrauką, kad viskas matytųsi. ( išimtis : galima paslėpti asmenines žinutes )
 
20. Skunde, pateiktuose nuotraukose turi būti aiškiai matomas laikas, kada buvo atliktas pažeidimas, privalo matytis serverio laikrodis ( https://ibb.co/vszmbVD),bei rekomenduojamas /timestamp. Prie skundo šablono privaloma prirašyti tik datą, o laikas turi matytis įrodymuose skunde ant pareigūno.
 
21. Norint apskųsti darbuotoją nusižengus 27 bei 57 taisykle, įrodymuose iš skundo autoriaus privalo būti video medžiaga, kitaip skundas bus atmestas. Video privalo būti nufilmuotas kompiuterinėmis programomis (bandicam, fraps ir pns.), bei video privalo būti įkeltas į video talpyklas youtube/streamable ar kitas.
 
22. Pareigūnui gavus skundą, negalima išsipirkti prieš tai turėto įspėjimo  kol nebus išnagrinėtas gautas skundas. (NEW)
 
23. Skunde ant teisėsaugos darbuotojo galima kelti tik viena taisyklę su vienu įtarimu, jeigu darbuotojas pažeidė ne viena, kelkite atskirus papeikimus. (NEW)
 
24. Keliant skundą/Pateikiant įrodymus dėl šaudymo SS formatas nebus užskaitomas, nors tai ir akivaizdžiai matomas pažeidimas. Pateikti galima bus tik VIDEO formatu. Kitaip skundas nebus nagrinėjamas. (NEW)
 
25Jei asmuo nusiėmė star už kreditus, privalo pranešti pareigūnui, jei nepranešite ir dėsite pareigūnui skundą už bereikalingą mušimą/šaudymą, ar vežiojimą surakintam skundas bus atmestas. (jei žmogus pasako, kad nusiėmė star pareigūnas privalo patikrinti /gaudomi ir jei nusiėmė paleisti jį).
 
26. Norint skūsti darbuotoją, kuris pažeidžia 11  taisyklę, privalomi video įrodymai kaip darbuotojas išlipa iš NE DARBINIO transporto ir atlieka darbinius veiksmus (šaudymas, įtarimas t.t), kitaip skundas bus iškart atmestas.

Šį pranešimą redagavo Garavitos: 12 balandžio 2024 - 16:19
atnaujinta taisyklė 2.

  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)