Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Indigo prophecy / Fahrenheit

game tupacas geriausias idomiausias iausias

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Tupac_Shakur

Tupac_Shakur

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 789 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:b

Indigo Prophecy / Fahrenheit

 

 

 

 

344aca461fc8c33e2d8fbe762b395c018.jpg

 

 

 

Visas veiksmas vyksta New York'e , mieste ,kuriame siaučia nežmoniškas šaltis. Žaidime pasakoja apie paprastą New York'o gyventoją Luką. Lukas gyvena nuobodžiai, dirba savo darbą ofise , gyvena paprastame bute . Tačiau vieną naktį Lukas pasitaiko netinkamoje vietoje , netinkamu laiku. Jis užsuka po darbo į užkandinę. Pavalgęs nueina į tualetą ir tuo tarpu jį užvaldo nežemiškos galios , Lukas negali savęs kontroliuoti ir nužudo tualete esantį kitą žmogų. Vėliau Lukas atsipeikėja ir nesuvokia kas nutiko. Jam pavyksta pabėgti iš nusikaltimo vietos , tačiau visas miestas sužino apie šią žmogžudystę. Žaidimo eigoje Lukas įgauna nežemiškų galių ,pradeda regėti vizijas , tačiau jį domina tik vienas dalykas. Kas ir kodėl jį užvaldė tą šaltą naktį užkandinėje. Taip pat žaisite už detektyvus persekiojančius Luką.

 

 

Žanras : mistinis , siaubo . ( siaubo megėjam tikrai nebus baisu) 

Žaidimas yra gan senas  2005 m.  nekelsiu čia reikalavimų , nes bet koks laužas jį išvežtų , užima vietos tikrai nedaug.
 

 

 

Jeigu tikitės gerų grafikų , šis žaidimas nejums. 

 

 

 

Mano komentaras :   žaidimą perėjau 4 kartus  ( galima pereit 6 skirtingais būdais)  ir tik po antro karto supratau kas Lukui nutiko ir kodėl. Grafikos 3/10    ,bet storyline'as 13/10 , garso takelis 13/10 , net krečia nuo tokių garsų ten. Viskas puikiai parinkta žaidimo atmosfera mistinė , tamsi.  Geriausias mano žaistas storyline'as.  vertinu 10/10. Jeigu žaidžiat nedėl grafikų , būtų nuodėmė nepabandyti šio grajaus.

 

 

Kad viską geriau suprastumėt ( o tikrai to reikia) įsijunkit subtitrus.

 

 

Trailer'is:

 

 

 

Jau pačiam video girdit kokia muzika... <333333333333333

 

 

 

 

 

 

Jeigu kas susidomėjot  , ar turit klausimų kažkas neaišku , o gal jau perėjot , ar šiaip pirmą įspūdi pasakysit būtinai pakomentuokit. :)


Šį pranešimą redagavo Špokius: 05 liepos 2014 - 21:02

  • 0

#2
Guest_Mantiz_Wall_*

Guest_Mantiz_Wall_*
  • Svečias

Pristatymas perkeliamas į žaidimų galeriją.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)