Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Need For Speed Most Wanted (2005)


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Guest_Mantiz_Wall_*

Guest_Mantiz_Wall_*
  • Svečias

Need For Speed Most Wanted (2005)

 

Need_for_Speed_Most_Wanted_Box_Art.jpg

 

Oficialus žaidimo trailer'is:

 

 

Apie žaidimą

 

Žaidimas, kurį galima drąsiai vadinti klasika. Lenktynių žaidimas, kuris sažavėjo daugelį žmonių ir juos privertė ilgas valandas praleisti žaidžiant jį. Need for Speed: Most Wanted yra viena iš legendinių Need for Speed serijos žaidimų dalių, kurios tikslas laimėti visas lenktynes, prizus ir tapti geriausiu miesto lenktynininku.

 

Žaidimo apžvalga

 

Žaidimo siužetas prasideda, kai žaidimo pradžioje žaidėjas praranda savo automobilį, pralaimėjęs sukčiui lenktynininkui Razor, tada žaidimo žaidėjui su savo drauge Mia tenka lenktyniauti su 15 geriausių lenktynininkų Rockport City mieste ir grąžinti sau atgal savo automobilį. Need for Speed: Most Wanted žaidime yra stipriai išplėtotas bėgimo nuo policijos režimas, kuriame labai įspūdingai perteikiamas režimo procesas, iš viso į gaudynes įsitraukti gali virš 20 policijos automobilių ir policijos sraigtasparnis, policija deda kelio spąstus ir barjerus, bėgant nuo policijos galima griauti restoranus ir degalines. Žaidime išliko tradiciniai Need for Speed žaidimų režimai: circuitdrag race,sprint race ir knockout race. Taip pat yra galimybė pamatyti žaidėjo dokumentą „Rap Sheet“, kuriame parašyti geriausi lenktynių laikai, pasprukimai nuo policijos, gatvių iššūkiai, taktika ir technologijos. Need for Speed: Most Wanted žaidime Rockport City miestas yra visiškai atviras lenktynėms, nuo industrinių rajonų iki miesto gyvenamųjų kvartalų. Taigi Need for Speed: Most Wanted yra puikus vairavimo simuliatorius lenktynių mėgėjams.

 

Minimalūs reikalavimai

 

Windows 2000/XP
256 MB RAM
GeForce 2 MX vaizdo plokštė
3 GB vietos kietajame diske
1,4 GHz CPU

  • 2




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)