Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Gidas: � iek tiek apie pokerį - kickers, ir kortų skaičiavimas.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Guest_Kipras_Easy_*

Guest_Kipras_Easy_*
  • Svečias
Kadangi matau daug temų, kad jūs "per bugus" pralošiate pinigus, nes pvz jus turėjot dvi poras o priešininkas tik vieną, ir jis laimėjo pinigus, parašysiu šį giduką, kaip skaičiuojasi pokerio poros ir kickeriai.

Visų pirma, reiktų žinoti, kad į žaidimą įeina 5 kortos iš tavo turimų ir nuo stalo.

Vienas iš pavyzdžių - šitoj nuotraukoj:
http://www.part.lt/p...620fe59d248.png

Jason_Franklin turėjo J ir 2, Simas turėjo J ir 10. Ant stalo iškrito J 8 8 2 3. Jason pagalvojo, kodėl Simas laimėjo pinigus, nors jis turėjo tik vieną porą ( bortukų ) , o pats Jason'as dvi ( bortukų, dvejetų). Atsakymas paprastas - poros nuo stalo irgi skaičiuojasi. Turiu omeny tai, kad į Jason'o ranką įejo šios kortos: Dvi poros ( J J 8 8) ir kickeris - (3), Simas irgi dvi poras ( J J 8 8 ) ir kickerį 10, todėl jis ir laimėjo , nes pas jį aukštesnis kickeris.

Jason'o dvejetų porą į žaidimą nebeįėjo, nes buvo dvi aukštesnės poros t.y. J J 8 8, o trijų porų negali būti nes į žaidimą įeina tik 5 kortos..

Dar keli pavyzdžiai...

Kažkada turėjau Q 2, priešininkas 3 3. Ant stalo iškrito 4 4 6 6 9, ir aš laimėjau, visi nustebo , sakė kad bugas. tačiau tai nebuvo bugas. priežastis - priešininko trejetų pora neįėjo, nes ant stalo dvi didesnės poros 44 66, o mano kickeris Q aukštenis už jo 9.

http://www.part.lt/p...af8d4487962.png - Paul_Ribera pora 3 taip pat nebeįėjo į žaidimą, nes jis turėjo poras A A (nuo stalo) ir K K

Tikiuosi supratot ką norejau pasakyt, ir bereikšmių "bugų" temu pamažės.

p.s. antra tema todėl, kad ten niekas nepamato :D
  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)