Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Gidas: Darbų veikla.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Pocius!

Pocius!

    1337

  • Svečias
  • AkisAkisAkisAkisAkisAkis
  • 791 Pranešimai
  • Gyv. vietaLietuva, Klaipėda.
  • Darbas:b
  • Geriausias 2016 metų:Medikų direktorius!

Sveikučiai, sukūriau gidą apie darbus. Apie vienus darbus parašysiu daugiau, apie kitus mažiau informacijos. Nežinau ar tokį jau yra kas nors sukūręs. Bus pildoma, bei pridedama nuotraukų kiekvienam darbui.
 

Prieš skaitant būtina žinoti šias sąvokas!
 

HP (health points) - ligoninė arba gyvybės.
CP (checkpoint) - kontrolės punktas. Žemėlapyje pažymėtas raudonu tašku.
XP (experience) - patirties taškai.

 

Žalia spalva pažymėti mini darbai.
Raudona spalva pažymėti darbai be pakvietimo.
Melyna spalva pažymėti darbai su pakvietimu.


Mini darbai:
 

Kiekviename mini darbe gaunate 20 LT/MIN. Apačioje pateikti darbai reikalauja 0 XP. Šiems darbams teisės yra nereikalingos.


Ledų pardavėjas:

Mašinos pavadinimas "Mr Whoopee". Darbas yra pardavinėti ledus.
 

Žvejys:

Mašinos pavadinimas "Walton". Darbas yra pardavinėti žuvį.
 

Dešrainių pardavėjas:

Mašinos pavadinimas "Hotdog". Darbas yra pardavinėti dešrainius.
 

Pieno išvežiotojas:

Mašinos pavadinimas "Sadler". Darbas yra pardavinėti pieną.
 

Darbai be pakvietimo:
 

BMX'eris:

Šiam darbui reikia 0 XP. Šis darbas skirtas visiškai "žaliems" žaidėjams, kad galėtų susipažinti su miestu. Pastebėjau, jog šiame darbe renkasi ne vien tik naujokai, bet ir senbuviai. Į minutę gaunate 15 LT, o už stuntą (triuką) gaunate 35 LT. Šiam darbui teisės nereikalingos. Darbe reikia vykdyti stuntus (triukus), šokinėti ant pastatų ir kt. Jeigu nepavyksta įvykdyti triuko, rašykite komandą /stunt - ši komanda pakeis jūsų triuko vietą. Šią komandą vėl naudoti galėsite po 5 minučių.
 

Štai jums gidas, kurtas Mato a.k.a Matthew_Hilton, kuris padės jums įveikti stuntus. :)
http://www.lsgyvenim...p?topic=46232.0

 

Šlavėjas:

Darbui reikia 200 XP. Šis darbas yra valyti gatves. Šiam darbui teisės nereikalingos. Mašinos pavadinimas "Sweeper", ši mašina išvysto nedidelį greitį. Jeigu aktyviai dirbtumėte šį darbą, galėčiau pasakyti, kad šis darbas yra gan pelningas. Į minutę gaunate 17 LT, o apvažiavę ratą kuris trunka 5 minutes~ gaunate 180 LT. Apvažiavus 2 ratus, patariu pasikeisti mašiną, nes pasibaigus kurui, teks kviesti taksi už kurią suklosite tiek pat pinigų, kiek ir apvažiavę vieną ratą.
 

Traukinio mašinistas:

Darbui reikia turėti 400 XP. Mašinisto darbui teisių nereikia. Traukinių pavadinimai: "Freight" ir "Brownstreak". Jūsų darbas yra vežioti žmones į kitus miestus, važinėti per stotis, už sustojimą stotyje gaunate 55 LT į rankas + 17 LT/MIN. į banko sąskaitą.
 

Šokėja:

Šiam darbui reikia turėti 500 XP. Šiam darbui yra reikalingos teisės - automobilių. Mašinos pavadinimas "Intruder". Šį darbą gali dirbti tik moterų lyties atstovės. Į minutę šiame darbe gaunate 35 LT/MIN. Šis darbas turi savo pastatą, jis vadinasi "Viešnamis". Jeigu vyksta vakarėlis klube ar dar kurioje nors vietoje, galite šokti juose, arba privačiai.
 

Šiukšliavežys:

Darbas, reikalauja 600 XP. Reikalingos automobilių teisės. Transporto pavadinimas "Trashmaster". Į minutę gaunate 23 LT. Šis darbas skirtas ištuštinti persipildžiusius konteinerius. Jūs turite 3 kartus pakrauti sunkvežimį šiukšlėmis ir nuvežti į pridavimo vietą. Ten iškraudami  gaunate 100 LT.
 

Statybininkas:

Statybininko darbas reikalauja 800 XP. Reikalingos teisės - automobilių. Šiame darbe uždirbate 24 LT/MIN. + 70 LT už cemento nuvežimą. Mašinos pavadinimas "Cement Truck". Statybininkų bazėje turite pasikrauti cementą įvažiavę į CP. Įvažiavus rašys: "Jūs kraunate cementą", pasikrovus važiuoti į radare rodomą CP ir prie kelių darbo vietos iškraukite cementą (taipogi įvažiavę į CP). Darbas yra nesunkus, tiesiog mašinos valdymas nekoks.
 

Picų išvežiotojas:

Tai yra vienas mano mėgstamiausių darbų be pakvietimo, jis reikalauja 1000 XP. Reikalingos teisės - motociklų. "Pirdos" pavadinimas "Pizzaboy". Šiame darbe gali gerai pasipelnyti (žinoma, jeigu dirbsi aktyviai ir nenuobodžiausi važinėdamas gatvėmis). Jame uždirbi 26 LT/MIN. + pinigai už picos pristatymą į namus. Dirbant patariu intensyviai vežioti picas į namus, bendrabučius. Pristatydamas picą gauni 35 LT į rankas, o pinigai važinėjant eina į banko sąskaitą. Jeigu užtiktum kokį žmogėną gatvėje ir jis turėtų mažai HP, gali jam pasiūlyti picą, taip galėtum užsidirbti dar kelis litus.
 

Autobuso vairuotojas:

Reikalauja 1200 XP. Reikalingos automobilių teisės. Autobuso pavadinimas "Bus". Šiame darbe į minutę gauni 23 LT + pinigai už sustojimą prie stotelės + bilieto mokestis autobuse (jeigu įlipa koks keleivis). Pamatot CP, įvažiuojat į jį ir viduryje ekrano atsiranda užrašas "Sustokite", jokiu būdų nejudėkite, kol vėlgi atsiras užrašas "Galite važiuoti". Už kiekvieną sustojimą gausite po 10 LT, o darbas nėra sunkus. Gal kiek nuobodus, nes stotelėse retai gali sutikti žmonių laukiančių autobuso.
 

Pakrantės apsauga:

Darbas, reikalaujantis 1400 XP. Reikalingos teisės - automobilių, skraidymo. Pakrantės apsaugos transportas: "BF Injection", "Squallo", "Skimmer".  Ką veikti šiame darbe? Su darbine mašina, valtimi arba lėktuvu jums reikia keliauti į užmiesčio paplūdymius. Ten nuvykę gaunate pinigų. Uždarbis: 27 LT/MIN. + 70 LT už važinėjimą po tikslus, kurie išdėlioti paplūdimiuose. Pats jo dirbti nepatariu, važinėti tenka toli, o užmokestis nedidelis + darbui reikia sveikatos pažymėjimo.
 

Kunigas:

Šis darbelis reikalauja 1600 XP. Reikalingos automobilių teisės. Mašinos pavadinimas "Romero". Į minutę gaunate 40 LT/MIN. Užmokestis neblogas, bet čia dar ne viskas. Jūsų darbas yra rengti mišias ir tuokti žmones. Tokie renginiai vyksta retai... Žinoma gali paprašyti kokio vip arba admin, kad paskelbtų tekstą per viešąjį chatą: "Vardenis_Pavardenis rengia mišias bažnyčioje prie pagrindinio fixo, renkamos aukos." Šitaip jūs galite pasipelnyti. Žinoma, nėra tikėtina, jog susirinks daug žmonių.
 

Pilotas:

Reikalinga turėti 1800 XP. Lėktuvų pavadinimai: "Shamal", "AT-400". Būtinai reikia turėti skraidymo teises. Šiame darbe gaunate 30 LT/MIN. + 120 LT už skraidymą į kitus miestus. Taipogi gali prigriebti kokį žmogų, jeigu jam reikia piloto paslaugų.
 

Reporteris:

Reikalaujama turėti 2000 XP. Reikalingos teisės: automobilių, skraidymo. Darbiniai transportai: "Newsvan" - furgonėlis; "San News Maverick" - malūnsparnis. Darbo užmokestis 45 LT/MIN. Ką gi veikti šiame darbe? Važinėji sau ramią dieną mieste ir matai, Vardenis_Pavardenis skrenda virš tavęs be jokio transporto. Nedelsdamas rašyk /admin [Pažeidėjas - Vardenis_Pavardenis] [Ką jis nusižengė? - Praskrido pro mane be jokio transporto, manau tai Air Brk]. Gali ir tiesiog dalintis savo aktualijomis su kitais žaidėjais.
 

Kriminalistas:

Reikalingas XP kiekis 2200. Mašinos pavadinimas "Stallion". Reikalingos automobilių teisės. Užmokestis už darbą 36 LT/MIN. + pinigai už ištirtą žmogžudystę, kurią užfiksavo kameros. Kaipgi ištirti tą žmogžudystę? Važinėji, dirbi sau ant duonos ir staiga racijoje išlenda užrašas: "Vardenis_Pavardenis padarė žmogžudystę ir jį užfiksavo kameros. Važiuokite ištirti žmogžudystę." Staigiai sureagavęs rašai /imti ir važiuoji į įvykio vietą. Ten nuvažiavęs įvažiuoji į raudoną tašką ir tau parašo: "Sėkmingai ištyrei žmogžudystę. Gavai 150 LT." Nieko sunkaus šiame darbe nėra, bet reikia saugotis DM'erių, nes nuvykęs į žmogžudystės vietą ten gali jų rasti.
 

Mikroautobuso vairuotojas:

Reikalinga turėti 2400 XP. Reikalingos automobilių teisės. Mikroautobuso pavadinimas "Moonbean". Gaunami pinigai: 30 LT/MIN. + 15 LT už sustojimą prie stotelės + mokestis už bilietą. Veikla: važinėti per stoteles, paimti ten laukiančius žmones. Nežinau ką daugiau pasakyti apie šį darbą.
 

Pasienietis:

Darbas, reikalaujantis 2600 XP. Už vieną pradirbtą minutę gaunate 55 LT. + pinigai už pasienio vartų atidarymą. Žmonės naudojasi aplinkkeliais, todėl vartus darinėti tenka retai. Šis darbas yra gan populiarus, tad retai bazėje rasite laisvų mašinų. Mašinos pavadinimas "Landstalker". Reikia automobilio teisių.
 

Nekilnojamo turto agentas:

Reikalingas XP kiekis 2800. Uždarbis: 40 LT/MIN. + pinigai už pagalbą išsirenkant namą. Reikia turėti automobilių teises. Mašinos pavadinimas "Solair". Darbas: reikia važinėti į daugiabučius, arba į namus ir užlipę ant CP gausite pinigų.
 

Bankininkas:

Reikalinga XP: 3000. Mašinos pavadinimas "Securicar". Reikalingos automobilių teisės. Dirbdamas gauni 42 LT į minutę, o į rankas gauni 70 LT už pinigų vežiojimą į bankomatus. Taipogi gali teikti žmonėms banko paslaugas. Žmogus įlipęs į tavo darbinę mašiną, gali naudotis banko paslaugomis. Už tai tu gauni papildomų pinigų.
 

Ūkininkas:

Darbas, kuriam reikia turėti 4000 XP. Reikalingos automobilių teisės. Transportai: "Tractor", "Mower". Jūsų pareigos yra pjauti žolę, kultivuoti laukus. Jeigu rasite laisvą priekabą, tai geriau yra kultivuoti laukus, o ne pjauti žolę. Yra ir vienas minusas. Trečiadienį ir šeštadienį nuo 18:30 patariu laukuose nesirodyti, nes vyksta sandėliai ir jus gali nušauti. Uždarbis: 50 LT/MIN. + 300 LT už nupjautą žolę ar kultivuotus laukus.
 

Advokatas:

Reikalinga XP: 13 000. Mašinos pavadinimas "Elegant". Reikalingos automobilių teisės. Jūsų darbas yra išteisinti žmones mažajame ir didžiajame kalėjime. Advokato darbas yra labai pelningas. Į minutę gaunate 60 LT + pinigai už išteisinimą. Darbo komandos: /sedes [Vardas_Pavardė] - ši komanda parodo kiek sekundžių kalinys sėdės kalėjime, /isteisinti [Vardas_Pavardė] - išteisina kalinį. Kaip dirbti? Gaunate iškvietimą ir rašote /imti. Atvažiuojate į kalėjimą, pasistatote mašiną ir ieškote kalinio kurį reikia išteisinti. Rašote /sedes [Vardas_Pavardė] ir jeigu jis sėdi 2438 sekundes, prašote iš jo tokios pat sumos (2438 LT). Gavęs pinigus rašai /isteisinti [Vardas_Pavardė] ir tavo darbas baigtas.
 

Darbai su pakvietimu:
 

Automanas:

Šiam darbui reikia turėti 3000 XP. Reikalingos automobilių teisės. Mašinų pavadinimai: "Hotknife", "Oceanic", "Hermes", "Broadway". Šiame darbe reikia būti aktyviu bei dalyvauti kelionėse. Nuo kelionių priklauso tavo alga, joms turi būti visada pasiruošęs. Be kelionių šiame darbe reikia važinėti po miestą, eksponuoti automobilius, rengti parodas. Uždarbis: 55 LT/MIN. (į pelną) + pinigai už keliones (taipogi į pelną). Automanų darbas nėra nuobodus. Šiame darbe reikia būti vieningiems. Jeigu kuris nors nespėja per keliones atvykti į CP, turėkite kantrybės ir nevažiuokite į CP, nes tada jis bus diskvalifikuotas iš kelionės.
 

Taksistas:

Darbas, reikalauja 3500 XP. Taksi mašinų pavadinimai: "Taxi", "Cabbie". Reikalingos automobilių teisės. Uždarbis: 58 LT/MIN. (į pelną) + pinigai už nuvežimą (į rankas). Šiame darbe reikia aktyviai priiminėti iškvietimus ir vežti žmones pagal užsakymą. Būtina žinoti pagrindines serverio vietas: pagr. hotel, HP, visas gaujas, bankai ir kt. Jeigu nežinai kur vežti naudokis komanda /kur.
 

Medikas:

Reikia turėti 3500 XP. Reikalingos teisės: automobilių, skraidymo. Transportas: "Ambulance" - greitosios pagalbos automobilis, "Raindance" - greitosios pagalbos sraigtasparnis. Medikai uždirba 61 LT/MIN. + pinigai už sveikatos pažymėjimą + pinigai už gydymą. Šiame darbe galima labai pasipelnyti atrankų dienomis. Žmogui įsėdus (su raide G) į medikų mašiną, jam yra nuskaičiuojama 120 LT, ir tau ateina 110 LT (į rankas). Sveikatos pažymėjimo įteikimas kainuoja 1000 LT, o pirkėjas jums turi sumokėti 1500 LT paprastomis dienomis, 2000 LT atrankų dienomis.
 

Kurjeris:

Šiam darbui reikia turėti 4500 XP. Darbo mašinos: "Mule", "Yankee", "Benson". Reikalingos automobilių teisės. Šiame darbe reikia vežioti prekes į verslus. Pakrauti furgoną kainuoja 2000 LT, o kai iškraunate prekes versle gaunate 2200 LT. Pinigai į minutę 64 LT. Jeigu prarandate furgoną (sprogsta, ar kt.), rašykite forume "Krovinių Transportas" > "Praradote pinigus bedirbdamas?".
 

Limuzino vairuotojas:

Darbas, reikalauja 5500 XP. Teisės: automobilių. Mašinos pavadinimas "Stretch". Jūsų darbas yra lygiai toks kaip ir taksi, bet jame retkarčiais reikia pavežioti poras, sutuoktinius. Darbo užmokestis yra 70 LT/MIN. + pinigai už nuvežimą.
 

Viešojo saugumo tarnyba:

Reikia turėti 6000 XP. Teisės - automobilių. Darbo mašinos pavadinimas "FBI Truck". Į šį darbą taip lengvai nepateksi. Reikia užpildyti darbo anketą, kuri yra teisėsaugos skiltyje ir išspręsti duotą situaciją. Neteisingai išsprendus situaciją, nebūsite apklausiamas į darbą. Šio darbo atrankos dažniausiai vyksta /aevent būdu, arba atgetinami tie žmonės, kurių darbo anketos nebuvo užrakintos. Jeigu nesiruošiate mokytis taisyklių, anketos galite net nerašyti. Nesižeminkit. Šiame darbe gaunate 73 LT/MIN į pelną ir pinigus už baudas. Nuo vienos žvaigždutės gaunate 200 LT, o serveriui nuteka likusieji 800 LT. Šio darbo koeficientas labai aukštas, bet dabar nėra lengvas. Parašęs komandą /gaudomi, tau išmes visus žaidėjus, kurie turi žvaigždutę. Pavyzdys "Vardenis_Pavardenis turi 3 star.". Bėgly turi sekti su komanda /sekti, ši komanda truputi šlubuoja ir yra "bugova", bet daugmaž su šia komanda orientuotis galima. Kad galėtum šia komanda naudotis, būtina gerai mokėti gatves. Bėgly gali rasti ir kitokiu būdu ir žymiai paprastesniu. Tiesiog rašyk /kur Vardas_Pavardė ir jeigu tas kurį gaudai nėra atidus, jis gali būti nepasislėpęs. Žinoma, reikia mokėti vairuoti, nes tikrą "kelių erelį" pagauti yra sunku, ypač su tokia mašina. Surakinti žmogų galite su komanda /ant [Vardas_Pavardė], o pasiūlyti baudą su /bauda [Vardas_Pavardė]. Lėtai rašantiems šį darbą dirbti sunku. Sirenas galite įjungti su H raide. Ant mašinos sirenų nesimato, bet sklinda garsas. Svarbiausia šiame darbe nepažeidinėti kelių eismo taisyklių, nes būsite pašalintas iš teisėsaugos būrio.
 

Mechanikas:

Reikalingas XP kiekis - 6500. Darbinio transporto pavadinimas "Towtruck". Reikalingos automobilių teisės. Uždarbis: 76 LT/MIN. + žmonių užsakymai, mašinų nutempimai. Kokie gi tie žmonių užsakymai? Pas mechanikus žmonės gali užsisakyti šiuos dalykus: restauracija, variklio sutaisymas, degalai, akumuliatorius, nitro, ratai, spalva, signalizacija, hidraulika, raktas, paintjob nuėmimas. Kiek mechanikai gauna už mašinos nutempimą? Už mašinos nutempimą mechanikai gauna 100 LT, seniau jie gaudavo 50 LT.
 

Baikeris:

Šiam darbui reikia turėti 7000 XP. Reikalingos motociklų teisės. Darbinio transporto pavadinimas "Freeway". Šio darbo užmokestis: 79 LT/MIN. ir papildomi pinigai už suteiktas paslaugas, arba įvykdytas misijas. Su atnaujinimais šiame darbe atsirado daugiau veiklos.. Kokia gi ta nauja veikla? Baikerių darbe galima vykdyti misijas. Turi nuvažiuoti į miške esančią būdelę, užvažiuoti ant žvaigždutės ir ten tau parašys, kas gi yra tavo auka. Savo auką turi sekti su komanda /sekti, ši komanda truputi šlubuoja ir yra "bugova", bet daugmaž su šia komanda orientuotis galima. Kad galėtum šia komanda naudotis, būtina gerai mokėti gatves. Bėgly gali rasti ir kitokiu būdu ir žymiai paprastesniu. Tiesiog rašyk /kur Vardas_Pavardė ir jeigu tavo auka nėra atidus, jis gali būti nepasislėpęs. Lėtai rašantiems šį darbą dirbti sunku. Norint surišti žaidėją, naudokite komandą /suristi Vardas_Pavardė. Ką daryti surišus? Surišus rašykite komandą /isodinti ir įrašykite savo aukos Vardą_Pavardę (/isodinti Vardenis_Pavardenis). Nuvežkite auką atgal į būdelę ir ten gausite 500 LT. Patariu auką paleisti, nebent jis jums labai nepatiko, tad galite vežioti toliau ir reikalauti iš jo daugiau pinigų. Baikerių darbas turi dar vieną privalumą. Su šiuo darbu gali pagelbėti savo draugui bėdoje. Pavyzdys.. Tavo draugas viršijo greitį ir gavo vieną žvaigždutę. Jį pagavo pareigūnas ir tavo draugas neturi pinigų susimokėti baudai, arba tiesiog jis nenori jos mokėti. Draugas tau praneša savo buvimo vietą. Tu prisistatai ir skubiai rašai /isodinti Vardas_Pavardė (savo draugą). Nuveži jį į būdelę vėlgi ir ten jam būna nupjauti antrankiai. Juos nupjauna per kažkurį laiko tarpą. Šią paslaugą gali teikti ne vien savo draugams, bet ir kitiems žaidėjams, žinoma, už tam tikrą mokęstį.


Skelbėjas:

Darbas, kuriam reikia turėti 7500 XP. Darbinio transporto pavadinimas "Washington". Reikalingos automobilių teisės. Uždarbis: 90 LT/MIN. (į firmos pelną) + pinigai už skelbimus. Šis darbas yra labai pelningas, nes vien už paskelbtą skelbimą gaunama daug, o koeficientas tiesiog stulbinamas, svyruoja nuo 140 iki 160~. Yra dvi skelbimų spalvos: mėlyna ir rožinė. Mėlyna yra pusiau pigesnė negu rožinė. Kaip paskelbti skelbimą? Komandos yra dvi: /skelb m (mėlynas skelbimas) ir /skelb r (rožinis skelbimas). Skelbimų kainos: už mėlyną skelbimą prašyti 1000 LT, paskelbti jį kainuoja 500 LT, tad taip išeina, kad į pliusą išeinate taipogi ant 500 LT; už rožinį skelbimą prašyti 2000 LT, paskelbti jį kainuoja 1000 LT (pliusas 1000 LT). Kokia gi turėtų būti skelbimo forma? Štai tokia - /skelb m/r [Vardas_Pavardė] [Ką parduoda/perka/keičia].
 

Gaisrininkas:

Reikalingas XP kiekis: 8000. Reikalingos automobilių teisės. Darbinio transporto pavadinimas "Firetruck". Uždarbis: 85 LT/MIN. + pinigai už užgesintas mašinas, namus ir kt. Šiam darbui reikia atsakingo žmogaus, ne tokio, kuris norėtų pakenkti kitam. Daugelis eina į gaisrininkų darbą tiesiog pasitrankyti su mašinom, nes darbinės mašinos vos ne kaip tankai "ką mato, tą griauna", bet tai ne ta svarioji priežastis. Šį darbą dirbdamas turi užmiršti visus savo priešus. Kad ir kaip nemėgtum to žmogaus, vistiek turi jam padėti. Pavyzdys: pamačiau, kad mano didžiausiam priešui dega jo nuostabusis "Infernus". Kaip šaunu, pagaliau jis nukentės. NE. To negali būti, šiame darbe turi blaiviai mąstyti, žiūrėti į pasekmės, kurios tau gali atsirūgti ateityje ir net su kaupu. Kaip užgesinti automobilį/namą ar kitą turtą? Vienas būdas užgesinti yra su žarna (ji randasi ant mašinos stogo). Reikia nusitaikyti judinant pelyte ir purkšti vandenį ant degančio objekto su MOUSE 1. Purški vandenį, bet degantis objektas negęsta? Gali būti ir tokių atvejų. Išlipk iš mašinos, parašyk /gesintuvas (jį gausi nemokamai) ir su MOUSE 2 nusitaikyk ir vėlgi su MOUSE 1 purkšk putas ant degančio objekto. Gaisras užgesintas. Šiame darbe yra dar daugiau veiklos. Gesintuvą gali pardavinėti žmonėms, apie tai daugiau informacijos rasi gaisrininkų skiltyje.
 

Transporteris:

Šitam darbui būtina turėti 8500 XP. Darbinio transporto pavadinimas "ZR-350". Reikalingos automobilių teisės. Uždarbis: 88 LT/MIN. ir pinigai už žmogaus nuvežimą. Transporteris yra aukščiausias rangas transporto firmoje. Čia yra aukščiausias koeficientas iš visų trijų darbu: taksistų, limuzinų, transporterių. Jis svyruoja 105~. Šiame darbe daug nepasipelnysi, bet jis gan įdomus, nes visada turi veiklos. Žmonių, kuriuos reikia pavežti yra labai daug. Nuo vieno žmogaus gali gauti 50 LT, nuo kito 100 LT ir kt. Priklauso nuo to, kokį laiko tarpą tu jį veši. Piktnaudžiauti šiame darbe draudžiama. Negalima žmogaus vežti aplinkkeliais, reikia vežti nuo taško A iki taško B.
 

Motomanas:

Reikalinga XP: 9000. Šiam darbui būtinos motociklų teisės. Darbinio transporto pavadinimas "PCJ-600" ir "BF-400". Uždarbis: 91 LT/MIN. (į pelną) ir pinigai už keliones. Motomanų darbas yra autoklubo firmoje, ją sudaro dar vienas darbas automanai. Šis darbas yra įdomus, nes gali susipažinti ne vien su 'Los Santos' miestu, bet ir su kitais. Koeficientas šiame darbe aukštas, jis priklauso nuo nuvažiuotų kelionių skaičiaus bei darbuotojų aktyvumo. Negalima būti prisijungusiam ir nevažiuoti kelionės, tai draudžiama (nebent turi kaip pasiaiškinti). Darbiniai motociklai yra greiti ir patogūs, greitesni negu automanų mašinos, tad jeigu važiuosite kelionę vien su motomanai, kelionę užbaigsite greitai. Labai retas atvejis šiame darbe, kai yra eksponuojami motociklai mieste, tai darbuotojams nebėra aktualu, nes nėra iš to naudos.


Šį pranešimą redagavo Pocius!: 24 liepos 2013 - 18:28

  • 0

Paveiksliukas





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)