Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Garbės direktoriai


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Guest_Gloriamas_*

Guest_Gloriamas_*
  • Svečias

*
Populiarus

„Garbės direktoriai“ - savo srities specialistai, įvertinti geriausi serverio istorijos direktoriai. Valdytų firmų grožio ir prestižo etalonas, iškėlęs darbus į neregėtas aukštumas. Direktoriai įrašyti į šį sąrašą gauna 200.000 eurų premiją, nusipelnytą garbės direktoriaus titulą savo forumo profilyje bei didelę kitų žaidėjų pagarbą, pripažinimą. Už stiprius nusižengimus serveryje arba nusižengimus direktorijoje - garbės direktorius gali prarasti savo titulą.

 

 

 

Trevor_Clinton  (Transportas) - už pagaliau reaguojančius taksistus, griežtą tvarką bei tvarkingą forumą, įgyvendintą taksi paaukštinimų sistemą ir naujovių ieškojimą

 

 
 

Lucky_Luciano  (Krovinių Transportas ir Teisėsauga) - už pastangas sutvarkyti krovinių transportą, plačias idėjas, sukurtą bazę, malonų bendravimą su darbuotojais. Už pagyrimus ir idealų susitvarkymą teisėsaugoje.

 

 

 

Valdas_Adamkus  (Teisėsauga) - už pagyrimus, šaltą protą, susitvarkymą su kebliomis situacijomis bei už trijų žmonių darbo atlikimą vienam.

 

 

 

Tomas_Pocius  (Medikai) - už malonų bendravimą su darbuotojais, reaguojančius medikus, darbuotojų susirinkimų darymus, naujovių medikų darbe ieškojimą.

 

 
 

Mats_Gangsta  (Transportas ir Teisėsauga) - už atsakingą požiūrį į pareigas, atsidavimą, pamokantį ir malonų toną ne tik darbuotojų, bet ir žaidėjų atžvilgiu. Už naujovių ieškojimą, pagyrimus, malonų bendravimą su darbuotojais.

 

 
 

Juozas_Samuolis  (Autoklubas) - už begalę naujų idėjų darbui, tvarką firmoje, gerus santykius su darbuotojais ir kitais direktoriais, puikų vadovavimą firmai.

 

 
 

Buron_Marsel  (Gaisrininkai) - už ilgą ir atsakingą direktoriavimo laikotarpį, kantrų darbą gaisrininkų darbo našumui didinti bei didelį serverio žaidėjų palaikymą ir pagyras.

 

 
 

Mantis_Most  (Skelbėjai) - už ilgą bei neabejingą direktoriavimo laikotarpį, šiltą atmosferą darbuotojų tarpe, didelius atlyginimus jiems ir siekį atgaivinti skelbimus forume.

 

 

 

Kevin_Garnet  (Transportas) - už ilgą ir kantrų darbą transporto firmoje, pagyrimus, atsidavimą bei malonų bendravimą su darbuotojais.

 

 
 

Mats_Stela  (Gaisrininkai) - už pastangas nuostabiai sutvarkyti savo firmą, neatsibostančius konkursus ir pakeitimus turint daug pagarbos buvusių direktorių darbui, griežtumą ir tvarką gaisrininkuose bei milžinišką atsidavimą.

 

 

 

John_Speak  (Medikai) - už tvarkingai sutvarkyta forumo skiltį, naujovių ieškojimą medikų darbe, pagyras, malonų bendravimą darbuotojų tarpe, ir su kitais serverio žaidėjais.

 

 

 

Aurimas_Azteros (Teisėsauga) - už atsidavimą teisėsaugai, pakeitimus, kurių trūko teisėsaugai, kovojimą už jos interesus ir slaptosios policijos įvedimą.

 

 

 

Tony_Martin (Mechanikai) - už ilgą bei kantrų darbą, naujovių ieškojimą mechanikų darbe, atsakingumą, žaidėjų palaikymą ir pagyras.

 

 

 

Aiste_Castello (Nekilnojamo turto agentai) - už neabejingą direktoriavimo laikotarpį, pavyzdingą tvarkos palaikymą, naujovių ieškojimą, atsidavimą darbui, bei malonų bendravimą su serverio žaidėjais.

 

 

 

Vikcius_Moretti (Autoklubas) - už ilgą bei kantrų darbą, gerus santykius su darbuotojais ir kitais direktoriais, naujovių ieškojimą, pagyras. Už naujas keliones bei įdomius konkursus.

 

 

 

Mantas_Impact (Transportas) - už atsidavimą, pagyrimus, pastangas tvarkantis savo firmoje, ganėtinai ilgą ir neabejingą direktoriavimo laikotarpį. 

 

 

 

Nelson_Daletore (Krovinių Transportas) - už atsidavimą firmai, labai didėles ir nuošidržias pastangas tvarkantis savo firmoje, ganėtinai ilgą ir neabejingą direktoriavimo laikotarpį. 

 

 

 

Paulius_Babals (Krovinių Transportas) - už "atsiklaupimą" priešais krovinių transportą, labai dažnas naujoves darbe, nuostabų darbuotojų skaičių bei gerą ir griežtą tvarką darbe, dideles kitų žaidėjų pagyras krovinių transporto firmai.

 

 

 

Eimantas_Deleon (Transportas) - už atsidavimą direktoriavimui, nuolatines idėjas, pagyrimus, kiekvieno kvailo klausimo atsakymą nesišaipant bei blaivias mintis direktoriavimo sistemai gerinti.

 

 

 

Aras_Radvila (Nekilnojamo turto agentai) - už pastangas ir pagalbą palaikyti atstovaujamą firmą gyvą, nepaisant prastos firmos padėties bei nuolatinį naujovių nešimą.

 

 

 

Liveta_Melowme (Medikai) - už pasiaukojimą savo firmai, nepriekaištingą darbą, aktyviai reaguojančius darbuotojus, puikią darbo atmosferą bei įspūdingus darbo koeficientus.

 

 

 

Rose_Dawson, (Hailey_Wong) (Medikai) - už pasiaukojimą dėl firmos, kokybišką darbą, kantrybę, malonią atmosferą darbe, naujovių nešimą, aktyvumą, pagyrimus.

 

 

 

Raminta_Sunshine (Krovinių transportas) - už stiprų aktyvumą per visą direktoriavimo laikotarpį, nepriekaištingą tvarką, malonų bendravimą su darbuotojais, pagalbą jiems, gerą atmosferą, pagyrimus ir didelį darbuotojų skaičių.

 

 

 

Paulius_Hustle (Gaisrinė) - už didžiausią kantrybę visų gaisrinės direktorių istorijoje, išbuvęs direktoriumi 306 dienas. Taip pat už pagyrimus iš visų serverio žaidėjų, darbą be jokių rimtų nusižengimų per visą direktoriavimo laikotarpį.

 

 

 

Daumantas_Klimas (Teisėsauga) - už 4 sėkmingas kadencijas, šaltus nervus, didelį atsidavima, gerą darbo kokybę, gerą skundų nagrinėjimą, neįtikėtina atsidavimą, malonų bendravimą.

  

Arnoldas_James (Teisėsauga) - už labai stiprų aktyvumą per visą direktoriavimo laikotarpį Teisėsaugoje, griežtą tvarką, malonų bendravimą su darbuotojais, pagalba civiliams sunkiomis situacijomis, spragų išieškojimas taisyklėse ir jų koregavimas, daugkartinis savaitės ir mėnesio direktorius, gerą atmosferą, pagyrimus ir kokybišką darbą teisėsaugoje.

 

 

Kevin_Garnet (Teisėsauga) - už 4 sėkmingas kadencijas Teisėsaugoje. Už labai puikų ir naudingą darbą, taisyklių koregavimas/tobulinimas, griežta tvarka, malonų bendravimą su darbuotojais, greičiausias ir geriausias skundus išnagrinėjimas. 

 

 

 

Karalaina_Vendetta (Medikai) už 2 sėkmingas kadencijas, puikų bendravimą, kokybiška bei nepriekaištingą darbą, atsidavimą savo firmai 100%, už gerą atmosfera darbe.

 

 

 

Daumantas_Klimas (Medikai) už dvi sėkmingas kadencijas. Naujus firmos rekordus, nepriekaištingą darbą firmoje, draugišką bendravimą su bendradarbiais. 

 

 

 

Lepo Satyc (Juozukas Mileriukas) (Krovinių transportas) - už malonų bendravimą su darbuotojais, pavyzdingą tvarkos palaikymą bei problemų krovinių transporte sprendimus, naujovių įnešimą.

 

 

 

Migle_Freedom (Gaisrinė) - už misijų atgaivinimą, malonų bendravimą su darbuotojais, kokybišką darbą bei atsidavimą firmai.

 

 

 

Valis_Crazy (Krovinių transportas) - už atsidavimą ir lojalumą firmai, labai stiprų aktyvumą per visą savo ilgą direktoriavimo laikotarpį, griežtą tvarką, geležinę kantrybę, didelį darbuotojų skaičių, bei taip pat už pagyrimus iš visų serverio žaidėjų, darbą be jokių rimtų nusižengimų per visą direktoriavimo laikotarpį.

 

 

 

Jared_Mchale (Autoklubas) - už nežmonišką aktyvumą, atsidavimą firmai, savo pinigų aukojimą firmos pelnui, dėl darbuotojų, bei už puikių idėjų siūlymą ir jų įgyvendinimą.

 

 

 

John_Speak (Teisėsauga) - Už be galo didelį atsidavimą firmai, dedamas dideles pastangas jos gerinimui, idėjų ieškojimui, taisyklių keitimuose, spragų ieškojimuose, už geležinę kantrybę įvairiose situacijose, už pagirtiną bendravimą su žaidėjais, darbuotojais, kolegomis, merais, už griežtą tvarką firmoje.

 

 

 

Karinutte_Purnell (Gaisrinė) - Už absoliutų atsidavimą firmai ir jos darbuotojams, didelį aktyvumą visą direktoriavimo laikotarpį, naujovių ieškojimą, pagyrimus, malonų bendravimą.

 

 

 

Tasty_Sativa (Gaisrinė) - Už didelį atsidavimą firmai, aktyvų direktoriavimą, ilgą kadenciją, gerą firmos priežiūrą.

 

 

 

Deivas_Smith (Autoklubas) - Už daugiau nei puse metų kadenciją praleista autoklube, absoliutų atsidavimą firmai ir jos darbuotojams, gerus santykius su kitais direktoriais, puikų vadovavimą firmai, malonu bendravimą su firmos darbuotojais.

 

 

 

Greta_Wilder (Medikai) - Už begalinį atsidavimą Medikų firmai, ilgą kadenciją, aktyvumą, naudingus pakeitimus, palaikomą gerą atmosferą racijoje, malonu bendravimą su firmos darbuotojais.

 

 

 

Valdas_Stonkus (NTA) Už didelį aktyvumą, nemenką skaičių pakeitimų, atsidavimą firmai, bei patiems darbuotojams, už gerą bendradarbiavimą tiek su savo kolegomis tiek su direktorių valdžia.

 

 

 

James_Dallas (Transportas) Už nemenką aktyvumą, didelį skaičių pakeitimų, ilgoka kadencija puiku komunikavimą tiek su darbuotojais tiek su merais bei kitais direktoriais.

 

 

 

Justina_Bentleyy (Mechanikai) - Už begalinį atsidavimą Mechaniku firmai, aktyvumą,  palaikomą gerą atmosferą racijoje, malonu bendravimą su firmos darbuotojais.

 

 

 

Paulo_Santiago (Skelbejai) - už 6 sėkmingas kadencijas, gerą darbo kokybe, didelius atlyginimus darbuotojams, didelį atsidavimą skelbėju firmai.

 

 

 

John_Coom (Teisėsauga) - už 5 sėkmingas kadencijas, šaltus nervus, didelį atsidavimą teisėsaugos firmai, gerą darbo kokybę, gerą skundų nagrinėjimą, puikiai saugojama ginklų sandėli su elitiniais ginklais, malonų bendravimą su darbuotojais.

 

 


  • 38




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)