Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Pretendacijos taisyklės į skilčių moderatorius.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Marko Popovich

Marko Popovich

    love is a drug, and I only get bad trips

  • Garbės moderatorius
  • 4.437 Pranešimai
  • Geriausias 2016 metų:Medikų direktorius !

b35a4f7ff09771a311f67e0530087699.png

 

Kandidatūra į moderatorius

 

Forume gauti "Administratorius" arba "Serverio Administratorius" grupes galima tik tampat administratoriumi žaidime. "Direktorius" forume galima gauti tik tampant direktoriumi žaidime. Norint tapti administratoriumi reikia rašyti anketą į "Anketos į administratorius" skiltį, tapti direktoriumi galima parašius anketą į "Anketos į direktorius" skiltį. "Moderatorius" grupę galima gauti parašius anketą į bet kokią skiltį "Anketos į skilčių moderatorius" skiltyje.

 

1. Vienu metu galima pretenduoti tik į vieną forumo skiltį. (Kitaip abi anketos bus atmestos)
2. Jei asmuo atsakingas už forumą atmetė anketą - kitą anketą gali būti pateikta po 14 dienų. Jei patys užrakinote/paslėpėte, nauja anketa į moderatoriaus postą gali būti pateikta po 7 dienų. Užrakintos anketos atrakinti negalima. 
3. Kandidato, prašančio balsų forume, žaidime ar kitoje erdvėje (FB, Skype,DC ir k.t), anketa iš karto atmetama. (Išimtis - parašai). Jei kitas žmogus bando pakenkti kandidatui prašant kitų, kad už tą kandidatą balsuotų - pats kenkėjas bus įrašytas į juodąjį sąrašą ilgam laikui ir negalės pretenduoti į moderatoriaus pareigas pagal nustatytą laiką.
4. Anketa privalo būti tvarkinga, užpildyta laisva forma.
5. Draudžiama daryti spaudimą, moderatoriams, kitiems kandidatams kurie pretenduoja į tą pačią skiltį. Pvz: pastovus ir bereikšmis moderatoriaus kritikavimas forumo administratoriui, balsavimas už savo konkurentus neigiamai.
6. Anketos pavadinime privalo būti nurodytas pretenduojančio žaidėjo žaidime arba forume esantis 
slapyvardis (arba jo dalis) bei skilties pavadinimas, kitaip anketa bus atmesta.
7. Anketos į moderatoriaus statusą gali būti atmetamos dėl mažo aktyvumo forume (
daugiau negu 3 dienos, anketa bus atmesta).
8. Jei prarandate moderatoriaus pareigas, o ne atsistatydinate iš jų, anketą galite rašyti praėjus nemažiau, kaip 
14 dienų nuo tos dienos, kaip praradote moderatoriaus postą.
9. Pasikeitus Vardą Pavardę per tą laiką kai pretenduojate į moderatoriaus postą, anketoje/anketos temoje privalote pakeisti/prirašyti dabartinę, naują Vardą Pavardę. Kitaip, anketa bus atmesta.
10. Draudžiama prašyti patvirtinti anketos į Moderatorių, asmenų kurie yra 
Administratoriai ir Forumo Moderatoriaus antraip būsite ignoruojamas arba anketa bus atmesta, ir pateksite į juodąjį sąrašą.
11. Griežtai draudžiama kopijuoti kitų žmonių anketas, vartoti necenzūrinius / įžeidžiančius žodžius, pasisakymus, įžeidžiančias nuotraukas ir t.t (Čia surašytos ne visos priežastys, dėl kurių jūsų anketa gali būti atmesta).
12. Jeigu pretenduojate į moderatoriaus postą. Jūs privalote turėti Discord programėlę, kurioje bus teikiama jums vertinga informacija jūsų moderavimo metu, taip pat bendrausite su kolegomis. Jeigu neturite Discord programėlės, jūsų anketa bus atmesta. 

13. Jūsų anketa gali būti atmesta taip pat dėl forumo valdžios nepasitikėjimo jumis (t.y dėl kompetencijos trūkumo ).

14. Jūsų anketoje turi būti įdėtas balsavimas ir jis turi būti viešas, jeigu nebus balsavimo arba jis nebus viešas, anketa bus atmesta. 

 

Sėkmės ir stiprybės pretenduojant!

FORUMO ADMINISTRACIJA

 

Paskutini karta atnaujinta 06 / 10 / 19 Juozas Daletore


  • 3

tumblr_mugmfpLHQY1sjvnm3o1_500.gif





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)